Apua, mua niin nauratti tuo otsikko, mutta kun ensimmäisenä tuli mieleen niin mitäpä sitä vaihtamaan! Yleensäkin otsikoksi tulee usein se mikä ensimmäisenä juolahtaa mieleen, joten joskus otsikot saattaa olla vähän hauskoja..vähän vaan :D

Vaikka meille vasta hankittiin uusi saunamittari rikkoutuneen tilalle, niin en voinut olla ostamatta tätä ihanaa poromittaria Lapista. Ei ne saunamittarit oikein kestä leikkimistä, toivottavasti tämä saa nyt olla rauhassa seinällä pienten käsien ulottumattomissa :) Mittari olikin ainut esine jonka toin muistona itselleni. Aina kun lämmitän saunaa, niin ei tarvitse kuin vilkaista seinälle ja mieleen muistuu kivat muistot Lapista. Oikein hyvä ostos siis Joulupukin pajakylästä. Meidän tuttavat ovat suunnitelleet reissua Lappiin näin ruska-aikaan ja vitsit että tekis mieli lähteä uudestaan katsomaan uskomattoman hienoja maisemia. Taidan kuitenkin tyytyä vain haaveilemaan uudesta reissusta ja onhan mulla tuo poro seurana saunassa. 

DSC_8220%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_8196%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Eilen otin urakaksi pestä kaikki ikkunat ja kyllä taas kiitin Kärcheria avusta. Aivan loistava apuväline ikkunoiden pesuun! Olen muutaman kuullut sanovan etteivät ole tyytyväisiä laitteeseen - ei pese kunnolla ja jättää rannut ikkunoihin. Minulla ei näin ole käynyt. Pesen ikkunat ihan vain vesi-astianpesuaineseoksella, jolla kastelen ikkunan aika märäksi. Sitten vain pesua ja kuivausta. En tiedä onko sillä sitten vaikutusta kun jätän ikkunan aika märäksi ennen kuivausta. Jos ikkuna on liian kuiva, niin rantuja saattaa jäädä. Samalla seoksella ja laitteella pesen myös saunan lasioven ja tulee puhtaaksi.

Inhokkihommani saunan pesu on vielä edessäpäin ja taidan nakittaa homman miehelle niin kuin viime kerralla. Tai sitten jätän suosiolla jouluviikolle ;) Siivoushommat on kohta sisällä hoidettu. Piha odottaa haravoijaa ja kasvimaa kuokkijaa. Ah, tätä ihanaa omakotitaloelämää! Reipasta viikkoa sinnekin :)