DSC_8035%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_8090%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_8064%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_8075%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

Rauhallinen värimaailma toimii vierashuoneessa syksylläkin. Olen edelleen täysin rakastunut tuohon betonitapettiin. Sen kanssa sopii hyvin yhteen mustavalkoinen sisustus ripauksella vaaleaa puuta. Huomasitteko taideteoksen joka nojaa seinää vasten sängynpäädyn päällä? Se on tytön ihan itse tekemä taulu laminaatin pätkästä ja pistaasipähkinän kuorista. Olivat mummon luona tehneet taulun ja sopii tuonne huoneen värimaailmaan. Ihana! Lasten tekemiä juttuja olen laittanut useaan huoneeseen ja tuovat kivan lisän sisustukseen. Muistan kun itse tein koulussa puutyötunnilla (valitsin aina puutyön käsityön sijaan) aina jotain kotiin viemiseksi ja äiti oli niin iloinen. Korulaatikon, leipälapion, lyhdyn, palapelejä.. ovat muuten vieläkin tallessa. Ja olin hyvin tarkka töistäni, jos johonkin palaan tuli pienikin virhe, tein sen uudestaan :) Ei ihme että opettaja antoi usein kymppejä puutöistäni. Muissa aineissa tai kokeissa ei kymppejä herunut, jos ei ruotsin kieltä lasketa mukaan. Jotkut luokkakaverit taas olivat hyviä esim. matematiikassa ja kemiassa. Mun inhokkiaineet :D apua miten huono olin matematiikassa vielä lukiossakin. Huomaan tytössä samoja piirteitä kuin itsessäni silloin kun olin koulussa. Hyvin tarkkaan ja rauhallisesti tekee kaikki. Koulussa tekee opettajan antamat tehtävät ja kun on omat saanut tehtyä, menee auttamaan muita. Uskomattoman reipas ekaluokkalainen! Ja paljon parempi matematiikassa kuin äitinsä.

Toin terassilta paperilyhdyt sisätiloihin ja paikkansa ne löysivät täältä vierashuoneesta. Kynttilöitä en ajatellut polttaa, mutta paristolla toimivat led-kynttilät taidan hankkia lyhtyihin. Torkkupeite, lyhtyjä, pari kynttiläkippoa ja pehmeät tyynyt - niillä syntyi vierashuoneen syksyn tunnelma. Eipä sitä muuta tarvitsekaan. Seuraavaksi olohuoneen kimppuun. Oi että, muhkeat taljat odottelee kaapissa, yksi talja taitaa tosin päätyä vierashuoneeseen sängyn päälle. 

Ihanaa alkavaa viikonloppua <3