DSC_9424%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_9429%20%E2%80%93%20kopio%20%282%29.j

Moi moi! Aloitetaan keskiviikkoaamu verhopohdinnalla :) Vaihteletteko te verhoja usein vai onko ikkunassa aina samat verhot? Vai mennäänkö ilman verhoja? Olen pitänyt olohuoneessa ikkunoiden molemmin puolin verhoja. Olen kokeillut myös olla ilman verhoja jonkun aikaa. Halusin kuitenkin olkkariin verhot, mutta laitoin ne vain toiselle puolen ja laitoin kaksi verhoa vierekkäin antamaan enemmän muhkeutta. Otin tangot kokonaan pois ja lyhensin toista verhotankoa verhoille sopivaksi. Pakkeloin myös ylimääräiset reiät umpeen. Olen ratkaisuun tyytyväinen ja ikkunaseinä on ilmavamman näköinen ilman raskaita verhotankoja. Myin Tori.fissä kaikki värikkäät verhot pois, kun tulin siihen lopputulokseen että kyllästyn kaikkiin muihin paitsi valkoisiin, joten valkoisilla mennään tästä eteenpäin kesät ja talvet :)

Istun tällä hetkellä vänkärin paikalla matkalla kohti loman viettoa ja matka on piiitkä :) Ajattelin kuluttaa aikaa autossa musiikkia kuuntelemalla ja blogeja lukemalla. Oletteko muuten testanneet tuota blogit.fi palvelua (löytyy sivupalkista)? Sieltä löysin uusia kivoja blogeja kun painoin sisustus-kategoriaa. Valtava määrä erilaisia blogeja! Taidan ottaa pienet nokosetkin, kun lähdettiin aamulla varhain ajelemaan. Perillä meitä odottaa lämmin vesi kylpylässä, keilarata ja ravintolan hyvä ruoka. Ihana kun saa vain olla, ei tarvitse siivota, kokata tai järjestellä tavaroita. Otan loman niin rennosti kuin osaan ;) Salikamppeet pakkasin kuitenkin mukaan kun huomasin että hotellissa on kuntosali. Kivaa loppuviikkoa teille ja mukavaa syyslomaa sitä viettäville!