DSC_9373%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_9391%20%E2%80%93%20kopio.jpg

DSC_9385%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_9399%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_9370%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_9413%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Ainakin yksi kuvassa oleva on aivan innoissaan olohuoneeseen ilmestyneistä taljoista! Missään muualla ei suostu enää taljojen ilmestymisen jälkeen nukkumaan. Joko valkoisen taljan päällä tai sitten kiipeää selkänojalle mistä löytyy toinen talja. Myös minä olen kaivannut pehmeitä tekstiilejä kylmään syksyyn ja nyt on kiva lepäillä tuossa. Sohva on perheemme lempipaikka iltaisin, siinä katsotaan yhdessä ohjelmat. Meillä myös usein syödään iltapala sohvalla, vaikka joka kerta päätän sohvaa imuroidessa että nyt loppuu napostelut sohvalla :) Taitaa olla muissakin perheissä sama juttu, vai kuinka? :) Mietin muuten eilen illalla mihin laitamme joulukuusen tänä jouluna. Mietin myös sitäkin vaihtoehtoa että jos ei tänä jouluna kuusta tuotaisikaan sisälle. Päädyin siihen tulokseen että haluan kuitenkin aidon kuusen tuoksua kotiin, joten joulukuuselle on paikka vielä hakusessa meidän olkkarista.

Meillä lapsilla on tämä viikko syyslomaa, lähdetään hotelliin ja kylpylään rentoutumaan. Ihana päästä uimaan ja keilaamassakin olis tarkoitus käydä. Joko teillä on syyslomat vietetty viime viikolla vai alkoiko loma tänään? Moni tuttavaperhe suunnisti etelän lämpöön syyslomaksi. Olisihan se ihana ollut lähteä ulkomaille, mutta kaksi päivää menee useimmiten matkustamiseen, joten kylpylä on oikein toivottu vaihtoehto tällä hetkellä niin jää aikaa rentoutumiseenkin. Kieltämättä kyllä ulkomaanmatka houkuttelisi ja lomakuume iski yksi päivä vuoden takaisia Espanjan kuvia katsellessa. Oih <3 Syksyiset kelit eivät ole niitä mun ykkösvuodenaikoja, vaikka on näissäkin omat hyvät puolensa :) Kuulaita syyspäiviä meille kaikille!