DSC_9405%20%E2%80%93%20kopio.jpg

White & black täytti eilen viisi vuotta! Muistin kyllä synttärit mutta täällä sairastuttiin kamalaan flunssaan, joka jatkuu edelleen. Flunssasta huolimatta halusin tulla kiittämään teitä lukijoita. Sinua joka olet ollut mukana alkuajoista asti, sinua joka olet hypännyt mukaan matkan varrella ja sinua joka löysit tänne ehkäpä eilen?

Tervetuloa uusille lukijoille ja jos teillä on jotain kysyttävää, niin ilomielin vastailen kysymyksiinne. Paljon olenkin saanut postia mm. DIY jutuista sähköpostiini. Kiitos viesteistänne.

Tänään teki niin kovasti mieli pastasalaattia että laitoin miehelle viestiä töihin toisiko hän tarvikkeet kaupasta. Nyt kulho on puoliksi tyhjä ja mahat täynnä :) Ohje on muuten sama, kinkun tilalla tällä kertaa salamia - oli hyvää! Hih, olisihan sitä voinut vaikka kakkukahvit keittää synttäreiden kunniaksi, mutta nyt mentiin olotilan mukaan :) 

White & black kiittää seuraajia <3