DSC_9908%20%E2%80%93%20kopio-tile.jpg

DSC_9943%20%E2%80%93%20kopio%20%282%29-t

DSC_9941%20%E2%80%93%20kopio-tile.jpg

Niin ne vaan ekat jouluvalot ilmestyivät meidän pihaan tai tarkemmin sanottuna ei pihaan vaan metsään. Joka vuosi olen puhunut että haluaisin keskelle metsää tiettyyn kuuseen valot ja niin me eilen vedettiin pitkästi roikkaa pitkin pihaa että saatiin toivomani jouluvalot :) Kiitos vain asentajalle. Loistavat ihanasti sisälle olohuoneen sohvalle saakka. Sammalpallojen lisäksi tein vielä kuusen oksista köynnöksen terassin kaiteeseen. Vielä valot kylkeen niin avot! Täällä on pikku hiljaa lisääntynyt kodeissa valojen määrä, monet jouluvalot olen jo bongannut. Me asutaan ihan maalla ja illalla kun lähden lenkille pilkkopimeään, niin on mukavaa kun siellä täällä näkyy valoa eikä tarvitse ihan taskulampun valossa kulkea lepakoiden seassa.

Muistaako joku vielä ne vanhat valosarjat joihin piti aina vaihtaa lamppuja? Mulla on ehkä hieman ikävä niitä. Vaikka silloin ne ärsytti ihan kamalasti kun ei tiennyt mikä lamppu oli palanut ja piti joka toinen testata ennen kuin sai ne taas toimimaan :) Noihin nykyaikaisiin kun ei voi lamppuja vaihtaa ja kävi taas se perinteinen. Saatiin kuuseen ripustettua kaksi valosarjaa ja sytytin valot niin kas kummaa, puolet pimeänä. Toissa vuonna ostetut valosarjat.

Sain kuitenkin aamun sinisen hetken ikuistettua kameralle sen jälkeen kun oltiin viety aamupala isille sänkyyn. Mulla oli kello herättämässä seitsemältä, mutta jo puoli kuuden aikaan kuului pienten jalkojen tepastelua keittiöstä joten kahvinkeittoon oli noustava :) Pöydälle oli aseteltu kahvikuppi valmiiksi ja joskus pari vuotta sitten tuunaamani liitutaulutarjotin, johon oli tavattu `Hyvää Isänpäivää <3` Tyttö oppi viime viikolla lukemaan ja nyt jo aika sujuvasti kirjoittaa. Oli keksinyt oman onnittelulaulunkin, mutta niin sitä vain hykerreltiin kun vietiin lahjoja isille aamulla, jännitti niin kovasti ettei laulanu mitään :D Tänään on ihana päivä tiedossa, meidät on kutsuttu valmiiseen pöytään miehen kotiin ja siitä jatkamme sitten oman isäni luokse päivää viettämään. Jos siellä ruudun takana on isejä niin oikein ihanaa päivää teille!