DSC_9953%20%E2%80%93%20kopio-tile.jpg

DSC_0048%20%E2%80%93%20kopio%20%283%29-t

DSC_9987%20%E2%80%93%20kopio-tile.jpg

DSC_0017%20%E2%80%93%20kopio-tile.jpg

 

Tahdon lähteä heti Lappiin. Joko saa mennä? Kuka lähtee mukaan? Kamat kasaan ja auton nokka kohti pohjoista- oliskin niin helppoa :) Kuvista olen ihastellut talvista tunnelmaa mikä siellä vallitsee ja toivonut että meillekin tulisi edes pieni valkoinen kerros. No kyllä se 40cm lumikerroskin kelpaa! En taida olla ainut vai tunnustaako joku ettei kaipaa lunta ollenkaan. Minä tiedän ainakin yhden. Isomummu eli miehen mummu oli topakasti sitä mieltä ettei lunta tarvitsisi tulla ollenkaan kun tuli puhetta syksystä ja talvesta. Oikein nosti käden pystyyn ettei kaipaa lunta ollenkaan ja sanoi tykkäävänsä tästä kelistä ja vesisateesta. Mua hymyilytti :)

Pimeys ulkona on saanut laittamaan sisälle lisää valoja joka puolelle, iltaisin ollaan oltu tunnelmavalojen loisteessa. Kynttiläkauppa kutsuu kohta, joka ilta tulee polteltua tusinan verran tuikkuja ja siihen vielä kaikki pöytäkynttilät päälle. Ei ole ainakaan tunnelman puutetta meillä :D Ajattelin viikonloppuna käydä hieman ihastelemassa kauppojen joulutarjontaa. Jouluisia mainoslehtiä on tullut päivittäin ja siellä olisi vaikka mitä ihanaa ostettavaa, mutta tänä vuonna taidetaan mennä jo olemassa olevilla koristeilla. Lapsille ostin perinteiset joulukalenterit, siinäpä ne joulushoppailut tälle erää :) Joululahjaostoksille sitten myöhemmin.

Mukavaa iltaa!