DSC_0274%20%E2%80%93%20kopio-tile.jpg

DSC_0294%20%E2%80%93%20kopio-tile.jpg

Valoisuus ympärillä lisääntyi huomattavasti kun lumi satoi maahan. Saa nähdä onko vielä huomenna lunta kun lupasivat vesisateita joka puolelle Suomea. Jäisi edes pieni lumikerros.. Ihana käydä lenkilläkin kun samalla voi katsella talvisia maisemia, puut notkuvat painavasta lumesta ja lumi narskuu kenkien alla. Paljon mieluummin lenkkeilen lumimaisemissa kuin vesisateessa. Tekis mieli ottaa jo joulumusiikitkin mukaan!

Sisällä puunasin keittiön kuntoon ja tällaisena saa nyt olla talven ajan. Jouluksi vielä tähti ikkunaan, siinä on keittiön joulu yksinkertaisuudessaan :) Yrttejä pitää löytyä pöydältä ehdottomasti myös talvella, toivotaan että pysyvät hengissä kun yleensä ne mulla kuolee talvisin. Keväällä ja kesällä rehottavat niin paljon että hyvä kun keretään syömään sitä tahtia mitä kasvavat. Ikkunasta kun katsoo ulos näkyy tekemäni havuköynnös. Hain paketin jouluvaloja lisää kun entiset lakkasivat toimimasta ja kiersin valot köynnöksen ympärille. Tulipa muuten kivan näköinen! Viikonloppuna koristelen pihaa enemmän ensimmäisen adventin kunniaksi. Siitä tulikin mieleen - millainen adventtikynttelikkö tänä vuonna..hmm.

DSC_0306%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Talvista tiistaista!