nimet%C3%B6n5.jpg

Joululahjaostokset ovat mielen päällä ja Iittalan verkkokaupasta löytyy kivaa pukinkonttiin niin arkeen kuin juhlaan. Meillä on arkena ollut käytössä Teema sarjan lautaset jo seitsemän vuotta. Edelleen pidän niistä kovasti. Kastehelmi sarjaan ihastuin silloin kun se tuli uutuutena markkinoille. Kulhoja, tarjoilulautasia ja tuikkukippoja löytyy vitriinistä kirkkaina ja nyt houkuttaisi ihanat lasit. Sarja on vasta täydentynyt juomalaseilla. Tällä hetkellä juomalaseina meillä on Kartio lasit, jotka ovat yhtä vanhat kuin lautasetkin, mutta erittäin hyvät edelleen. Myös punaviini- ja valkoviinilaseja löytyy tusinan verran. Astiakaappia läpikäydessäni yllätyin miten paljon sieltä löytyikin Iittalaa, mutta olen todennut ne laadukkaiksi ja toimiviksi, joten mikäs siinä! Pari Teema lautasta on mennyt lapsilta rikki ja nyt olisi hyvä sauma tilata verkkokaupasta uudet joululahjojen lisäksi alekoodilla.

Iittala tarjoaa nyt blogin lukijoille hyvän alennuksen! Saat kaikista normaalihintaisista tuotteista -15% alennusta, koodilla ILOVEIITTALA 18.11.2015 asti. (ei koske Vulpes-taidelasia). Kirjoita koodi ostoskorin alekoodikenttään. Tästä (klik) valikoimaan.

 

Tuotekuvat kollaasiin lainattu Iittala.fi sivuilta. Postaus sisältää mainoslinkin.