DSC_0147%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0170%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0156%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Jeee! Täällä alkoi juuri satamaan lunta. Perheen pienimmät ovat yhtä innoissaan! Ei mennyt kuin viisi minsaa ja kaikki olivat pihalla tekemässä lumienkeleitä ja palloja. Pukeminen on etenkin pojalla aika haastavaa, mutta nyt meni kyllä vaatteet niin pikapikaa päälle että mua oikeen nauratti. Luntahan ei maassa vielä ole kuin ihan pieni kerros, olisko sentin verran :) Toiset ihan onnessaan yrittävät saada lunta sen verran lapasiin että saisivat lumipallon tehdyksi :)

Se fiilis kun sataa ensilumi <3 Jos ei vielä ole joulumieltä ollut niin ainakin tässä vaiheessa se viimeistään tulee. Toivon että illan aikana saadaan vielä lisää lunta että päästään tekemään koko porukalla lumiukot porkkananenineen pihalle, kuten lapsille lupasin jos lunta tulee paljon. Sitä ennen nautitaan sisällä tuoreista sämpylöistä ja fiilistellään tulevaa viikonloppua takan äärellä. Ei mitään erityistä tiedossa, vain kotona oloa ja synttärijuhlat mummulassa. Niistä on meidän viikonloppu tehty. Unohdin glögiä ostaa viikonlopuksi ja sitä pitää vielä hakea ennen saunan lämmitystä kun on muutakin asiaa kaupungille. Juotiin muuten ekat glögit viime viikonloppuna naapureiden paljussa ja voi vitsit että se oli hyvää ulkoilmassa. Ja hei, illalla tulee vuoden viimeinen Posse, ehdottomasti silloin ollaan telkkarin ääressä :) Hyvää ja toivottavasti lumirikasta viikonloppua!