DSC_0504%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0501%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0499%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0483%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Pienten keskuudessa ollaan murehdittu jollei jouluna ole lunta, voiko joulupukki tullakaan? Voi sitä riemua kun taas satoi lumi maahan. Kyllä se valkoinen maa kuuluu jouluun ja siihen tunnelmaan <3 Lasten kanssa askarreltiin paperista lumihiutaleita ikkunaan ja muutama hiutale roikkuu katosta kerrossängyn yllä. Tontulle oli piirretty piirustus ja siinä samalla kun vein salaa kalenteriin täytettä, muistin että joulupukille on vielä kirjoittamatta! Asia täytyy korjata heti viikonlopun jälkeen kun tullaan kotiin. Yhdet kirjeet lapset jo kirjoittivat, mutta halusivat odottaa vielä lelulehden postista ennen kuin voi lopulliset toiveet tehdä. 

Minusta on ihana että lapset vielä uskovat tonttuihin ja joulupukkiin. Isi loihti viime vuonna pienen tontun takapihan oven viereen ja nappas kännykällä kuvan lapsille. Sitä samaa kuvaa ollaan katsottu tuhansia kertoja ja ihmetelty että noin pieniäkö ne tontut on :) Saa nähdä milloin koulussa joku kertoo ettei niitä oikeasti ole olemassa mutta siihen asti uskotaan tonttuihin ja kerrotaan tarinoita lapsille. Joka aamu saan herätä siihen kun lapset tulevat esittelemään tontun tuomia pikkupaketteja minulle. Ilmeet kertovat kaiken, ei voisi onnellisempaa näkyä olla ja toivon että lapset saavat yhtä ihanat muistot lapsuusjouluista mitä minä olen saanut. Nyt jatkan Suvi Teräsniskan joululaulujen kuuntelemista ja laitan mopin heilumaan. Mukavampi tulla sunnuntaina kotiin kun puhdas koti odottaa.