DSC_1014%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0987%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1013%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0993%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Odotellessa ihanaa ystävääni kylään, otin muutamat tunnelmakuvat ennen saunaa olkkarista ja keittiöstä. Päivällä sain idean suihkauttaa liitutaulumaalilla yhden kaapin levyn mustaksi ja kirjoitin siihen joulutervehdyksen. Taulu päätyi keittiöön. Aika herkku noiden punaisten omenoiden seurassa! Joulusiivot tein niin meillä kotona kuin mummonkin luona ja mies pesi eilen kylppärin ja saunan, kyllä kelpaa odotella joulua. Kävin vielä ripustamassa mummolle joulunpunaiset verhot ikkunaan, kun en itse niitä ole koskaan täällä meillä käyttänyt. Joskus aikoinaan tullut ostettua verhot jouluksi, mutta sinne ne jäi kaapin perälle. 

Enää viisi yötä aattoon <3 Onkohan meillä koskaan ollut näin aikaisin kaikki valmiina jouluun? Tuskinpa :D Täällä ollaan ihan fiiliksissä lauantai-illasta ja kun pitkästä aikaa saan ystäväni yökylään, niin otetaan illasta kaikki irti! Tunnelmoidaan kynttilänvalossa, maistellaan viiniä ja seurustellaan - ihan parasta. Ja jos oikein kovasti tanssijalkaa vipattaa niin lähdetään käymään jossain, sen näkee sitten illan edetessä mihin suunnataan :) Nyt toivottelen teille oikein mukavaa lauantai-iltaa!