DSC_1460%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1490%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1499%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Hui kamala mikä hyytävä pakkanen. Mittari näyttää -30 C! Otan kuitenkin kaiken hyödyn irti kovasta pakkasesta ja nakkasin matot, patjat ja petivaatteet hankeen. Kunhan muistan ne ennen iltaa hakea takaisinkin ettei tarvitse nukkua jääkylmissä petivaatteissa. Eilen oli yhtä kylmää ja otin hommaksi sulattaa pakastimen. Siinä menikin loppiainen mukavasti. Edellisestä kerrasta tais olla pari vuotta ja nyt päätin että joka vuosi vähintään kerran se tulee sulatettua, oli sen verran kertynyt jäätä seiniin. Minä kun luulin kodinkoneiden ostovaiheessa että ostettiin pakastin joka sulattaa itse itsensä, mutta eipäs sitten ollutkaan sellainen :D

Iltalehdestä muuten juuri luin että pakkasennätys on rikkoutunut tälle talvea, -41 C! Että on täällä meillä vielä ihan siedettävät nuo lukemat tuohon verrattuna :) Meillä on kolmatta päivää takassa tuli, aamulla sytytin tulet takkaan jo viiden aikaan ja nyt on ihanan lämmintä. Pitää muuten tässä ohimennen mainita etä ne sytykeruusut mitä tein jouluksi on ihan huippuja! Sellaisella kun sytyttää niin kohta on taatusti tulet takassa kuin takassa. Teen ehdottomasti toistekin kananmunakennoista sytykeruusuja.

Kuvissa näkyy muuten meidän kodin lempiastiat, nämä ovat ihan jokapäiväisessä käytössä ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen Iittalan astioihin. Syhinä blogista sain haasteen jo viime vuoden puolella ja kuvasin lemppariastiani teille. Kiitos Syhi haasteesta <3 Nyt vuoraan itselleni monta kerrosta vaatetta päälle ja lähden hakemaan postin. Teille toivottelen mukavia pakkaspäiviä!