DSC_1773%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1794%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Moi moi! Lumisateista keskiviikkoa! Tässähän pääsee lumitöihin kun lunta tupruttaa aamusta iltaan. Kivaa, pitkästä aikaa. Toinen autokin starttasi joten sehän tietää sitä että pääsen huomenna salille ja kauppaan. Jihuu.

Mulla on pulma :) HAY:n tuoli tuli viime viikolla kotiin ja olen tässä nyt viikon ajan makustellut ja miettinyt tuolin kohtaloa. Tykkään tuolista tosi paljon ja toinen tuoli meillä on ollutkin käytössä jo yli kaksi vuotta. Näiden oli tarkoitus tulla molempien olohuoneeseen vierekkäin, mutta tuoleissa on niin silmiinpistävä väriero että ei näitä ainakaan vierekkäin voi laittaa. Uusin tulokas on väriltään enemmän sinertävän valkoinen. Kuvista tuota eroa ei huomaa niin hyvin kuin luonnossa, mutta tuossa toisessa kuvassa näkyy miten takimmainen tuoli on puhtaamman valkoinen. Odottelen tässä vastausta Finnish Design Shopista että onko tuolien valmistuksessa tapahtunut jotain muutosta tässä parin vuoden aikana. Harmi kun en saanut kuviin taltioitua tuota värieroa, mutta ihan eri valkoisen sävyt tuoleissa on. Jopa mies huomasi eron vaikkei yleensä tällaiset sisustusjutut hirveesti kiinnosta :D En millään raaskis laittaa tuolia palautukseen ja mietinkin että voikohan tuolin väri muuttua ajan saatossa?