DSC_2500%20%E2%80%93%20kopio-tile.jpg

 

Juhlat juhlittu, palataanpa nyt arkisimpiin postauksiin :) Eilen tuntui ihan sunnuntailta, samoiten tänään. Tässä ollaan pyhistä kohta ihan sekaisin, mutta haitanneeko tuo? Minulta pyydettiin aiemmin postausta pellavalakanoista, jotka sain melkein vuosi sitten lahjaksi. Kyseessä siis Hobbyhallin Koodi pellavalakanat. Silloin olin todella tyytyväinen lakanoihin ja kerroinkin siitä heti tuoreeltaan blogissa. Tosi hyvänlaatuiset ja pidän niistä kovasti, mutta yksi iso miinus oli että muutaman käytön jälkeen huomasin että pölyävät tosi paljon. Ihmettelin kun makkarin mustat yöpöydät olivat aina pölyssä ja sitten jos itsellä sattui lakanoita vaihtaessa olemaan mustat vaatteet päällä, niin hui sitä valkoisen pölyn määrää. Siinä oli teippiharja kovalla käytöllä :D

Ajattelin että kyllä se siitä käytön myötä vähentyy ja nyt kun olen lakanoita pessyt n. 20 kertaa, pölyn määrä on huomattavasti vähentynyt. Oikeasti meinasin jo yhdessä välissä laittaa lakanat pois ihan astmani takia, mutta onneksi en sitä kuitenkaan tehnyt. Meillä ei ole kuivausrumpua, olisikohan sillä jotenkin vaikutusta asiaan, en tiedä? Kuitenkin tykkään lakanoista kovasti ja eikö sitä sanota että pellava vain paranee pesussa ja vanhetessaan. Onko teillä ollut pellavasta samankaltaisia kokemuksia? Nykyään nämä on mun lempparilakanat, ei liian karheat, talvella lämpöiset ja kesällä hieman viileät, tykkään!