DSC_1868%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1835%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Ainakin tähän asti maistetuista, nämä veivät voiton heti. Resepti on omasta päästä, tänään tein vielä toisen satsin ja mittasin aineet että saan reseptin tänne blogiinkin jos joku haluaa kokeilla. Tein kaksi pellistä ja ne menivät saman tien, lapsetkin söivät kolme kerralla voin kera. Kehtaanko edes tunnustaa montako uunituoretta leipästä ite vetäisin :D Viisi! Näihin oikeesti tuli kauhee himo ja uskon että syynä on nuo sadonkorjuun puurohiutaleet, jotka tekevät leipäsistä niin maukkaita. Taikinan tekemiseen menee ehkä pari minuuttia eli aamupalapöytään leipäset tulevat nopeasti valmiiksi. Ei kohottamista tai odottamista vaan nämä saa laittaa heti uuniin. Ohje on seuraavanlainen.

 

Leipäset

n. 10 kpl

 

4 dl Alku Sadonkorjuu puurohiutaleita

4 dl (erikois)vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

reilu 2 tl hienonnettua himalajan vuorisuolaa

4 dl kylmää vettä

 

Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää lopuksi kylmä vesi. Pyöräytä kuivat aineet ja vesi sekaisin ja taikina on valmis. Nostele kahdella lusikalla leivinpaperin päälle. Uuni 200 C ja n. 15-20 minuuttia.