DSC_1584%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1560%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1555%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1575%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Moikkamoi! Kirjoittelen täältä myrskyn silmästä ;D Lumi pöllyää ulkona ja tuijat ruukkuineen lentelee pitkin pihaa. Ihme kun ei ole sähköt mennyt poikki, niin kova myrsky tuolla on. Hyvä syy sytyttää koti täyteen kynttilöitä ja fiilistellä takkatulen lämmössä. Ei tarvinnut muuten kauaa takkaa sytytellä kun hormistakin kuuluu sellaista tuulen ulvontaa että varmasti vetää :) Ajattelin muuten vinkata hyvän niksin takan lasin puhdistukseen. Kosteaa talouspaperia kastetaan tuhkassa ja hangataan lasiluukkuun. Mitään pesuaineita ei tarvita. Lopuksi pyyhitään kostealla talouspaperilla luukku puhtaaksi.

Eteiseen kaipasin hieman tunnelmavaloa ja laitoin lyhdyn katosta roikkumaan. Kiva illallakin olla kynttilän loisteessa ja pitää eteinen muuten pimeänä. Moni kaipaa ja odottaa jo kevättä, mutta minä tunnelmoin edelleen kynttilän valossa ja odotan sitä oikeaa talvea. Hassua ehkä, mutta haluan vielä päästä kunnolla hiihtämään, luistelemaan ja tekemään lasten kanssa lumilinnoja. Jospa tuon pyryn jälkeen lunta olisi pihalla niin paljon että päästään tositoimiin! Ja lumitöitäkin olisi kiva tehdä pitkästä aikaa. Tässä sisällä ollessa on tullut katsottua Viaplaytä ihan liikaa ja alkaa leffat kohta loppumaan kesken. Melkein joka ilta lasten mentyä nukkumaan katson yhden tai kaks leffaa ja eilen piti jo oikein hakemalla hakea mitä en ole vielä katsonut. Saa suositella hyviä leffoja. Onneksi sinne kuitenkin tulee viikottain uusia elokuvia ja sitten siirrytään vuokrattaviin jos ei muu auta :) Lumipyryistä keskiviikkoa kaikille, ajelkaahan varovasti liikenteessä <3

Ps. Jos joku osaa sanoa mikä tuota peikonlehteä vaivaa niin ottaisin vinkit ilomielin vastaan. Tuollaisia tummia länttejä tulee lehtiin ja osa lehdistä menee keltaisiksi.