DSC_0456%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0274%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0473%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Vihreä väri kukkien muodossa luo kodikkuutta keittiöön. Viherseinä on ollut viime vuoden toukokuusta asti yhdellä keittiön seinällä ja olen vaihdellut siihen kukkia silloin tällöin. Muutama yrttikin siinä on tainnut olla. Tykkään älyttömästi tuosta alaspäin laskeutuvasta kukasta, (nimi ei nyt millään tule mieleen) jonka sain äidiltäni. Alkuun siinä oli sama kukka pienemmässä koossa, mutta äiti raaski luopua omastaan ja ehdotti että vaihdetaan kukkia. Tänään hain saniaisen muratin tilalle ja nyt seinä alkaa olla aika kiva! Ja uskokaa tai älkää, bonsaipuuni on ollut hengissä jo yli puoli vuotta, wuhuu! Uusia lehtiäkin on ilmestynyt paljon. 

Viikonloppu meni pian ohitse kun oli paljon mukavaa puuhaa niin sisällä kuin ulkonakin. Pakkasten lauhduttua ollaan oleskeltu pihalla ja rakennettu lumimajoja takapiha täyteen. Sinne meni muuten majojen seiniin viime syksynä istuttamani sipuleiden tikut, joihin olin kirjoittanut mitä mihinkin istutin että yllätyksiä luultavasti tulossa kevään koittaessa :D Ei sovi mennä repimään rikkaruohoja kukkapenkistä. Nyt vielä tv:n pariin hetkeksi, taidan katsoa jonkun leffan kun nukuin aamulla kymmeneen(!). Ei väsytä sitten yhtään. Kiitos muuten leffasuosituksista! Hyvää yötä.