DSC_1988%20%E2%80%93%20kopio%20%E2%80%93

 

DSC_1989-tile%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Siisti vai mitä? Kaikkihan lähti liikkeelle siitä kun halusin tv-tason jalat valkoisiksi ja ostin rullan dc-fixiä. Pitkä rulla (väriltään vastaa korkeakiiltovalkoista) maksoi n. 13e ja kun olin saanut jalat teipattua, mietin että mitäs ihmeen käyttöä keksin lopulle rullalle kun sitä jäi melko paljon yli. Iltahommeliksihan se meni ja sain tv:n valmiiksi juuri ennen kuin mies tuli vuorotöistä kotiin. Mitä veikkaatte huomasiko muutosta?

No tottakai, kyllähän elektroniikkavehkeille tehdyt muutokset huomataan heti :D Eri asia jos vaikka uusi tuoli olisi ilmaantunut olohuoneeseen, sitä ei välttämättä heti noteerata. Kova hommahan tuo teippaus oli kun halusin reunoista siistit ja kuplattomat. Mieskin kyllä kehui ja sanoi ettei olisi uskonut että siitä noin hieno ja siisti tulee. Voi lähempääkin tiirailla ja menisi ihan valkoisesta telkkarista. Olen lopputulokseen todella tyytyväinen ja kun en koskaan saanut valkoista tv:tä (siihen aikaan ei edes 50" myyty valkoisina) vaikka olisin halunnutkin, niin nyt sen sain. Viikon DIY-projekti suoritettu! Soittoa vain tännepäin jos joku muukin haluaa valkoisen tv:n ;) Ai että, tuumakokokin suureni heti silmissä. Mitäs pidät muutoksesta? Alla ennen-kuva mustasta möhkäleestä.

DSC_7570%20%E2%80%93%20kopio%20%E2%80%93