DSC_2065%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2068%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2076%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2074%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2070%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Sisustusvimma on kova, mutta mitään en ole ostanut. Ihastellen katselen kaupoissa kevätuutuuksia, kuten vaaleanpunaisia ja harmaansävyisiä tyynyjä tai uusia upeita mattoja. Olen kuitenkin pitänyt pääni etten osta mitään turhaa, vaan sellaista mille on käyttöä myöhemminkin. Sen sijaan paljon on tullut ostettua vihreää! Taidatte jo arvata? :) Kyllä. Viherkasveja. 

Mietin jo tuossa kuvia räpsiessä että joko meillä on liikaa viherkasveja. Ja tässä ei ole vielä kaikki. Yksi tekokukkakin joukosta löytyy. Taitaa joka huoneesta löytyä ainakin yksi viherkasvi, jos ei meidän makkaria ja lastenhuonetta lasketa mukaan. Edellinen peikonlehti ei oikein tykännyt mun hoidosta ja tällä hetkellä siinä on vain muutama lehti elossa, joten ostin uuden. Kukka meni tällä kertaa altakastelevaan ruukkuun, jospa se tuossa tykkäisi olla paremmin. Ainakin vielä hengissä.

Muistan lapsuudesta kun kotona oli ikkunalaudat täynnä erilaisia kukkia ja lisää löytyi kirjahyllystä ja kukkapöydiltä. Kukkia oli joka puolella. Sitten kun lähdettiin reissuun, oli hommattava talonhoitaja joka kävi kastelemassa kukat ja viemässä postin sisälle :) Vielä kolme vuotta sitten meillä ei tainnut olla yhtään viherkasvia, mutta pikkuhiljaa niitä on ilmestynyt sinne sun tänne. Viime vuonna ihastuin vihreään yhä enemmän ja omasta mielestä tämä on nyt sopiva määrä vai mitä mieltä olet? Joko on liikaa vihreää? Hyvää viikonloppua!