Huh hei! Viikonloppu sujahti taas niin pian ohitse etten kerennyt edes blogia päivittämään. Luistelua, lautapelejä, lumitöitä, siivousta ja juhlintaa. Siitä oli meidän viikonloppu tehty. Toivottavasti sielläkin oli mukava ja rentouttava weekendi. Olipa muuten kiva kun lunta on taas tullut reippaasti lisää, kävinkin tekemässä lumityöt jo kahdeksan aikaan ennen kuin tuli valoisaa. Sai hyvän aamujumpan siinä samalla.

DSC_1899%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1915%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1925%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Olen etsinyt isoa pellavaliinaa meidän ruokailupöytään ja House merkin liina lähti Prismasta mukaan puoleen hintaan. Olen liinan jo pariin kertaan pessyt ja laittanut sen saman tien hieman ryppyisenä takaisin pöydälle ilman silityksiä. Juuri muistin että en olekaan vielä testannut uutta silitysrautaani jonka sain joululahjaksi. Pitääkin kokeilla sitä hetimiten. Myös jotain sisustustavaraa ostin alesta, mm. puiset kuuset. Eikä nuo ole edes kovin jouluiset, voi pitää esillä muulloinkin. Lapsille ostin kenkiä ja vaatetta, siinäpä tämän alkuvuoden alelöydöt olikin. Pojalle pitää vielä uudet toppahousut löytää, jokaisesta kaupasta sattui olemaan juuri se etsimäni koko loppu. Pian juhlitaan anopin synttäreitä, joten lähden tästä nyt suunnittelemaan lahjan hankintaa ja pienelle kaupunkikierrokselle. Hyvää alkanutta helmikuuta sinne juuri sinulle!