DSC_2045%20%E2%80%93%20kopio-tile%20%E2%

 

DSC_2052.jpg

 

DSC_2062%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2055%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Kohti uutta viikkoa! Päivät ovat selkeästi pidentyneet, illalla vasta kuuden jälkeen tulee hämärää. Vaikka ulkona pyryttää lunta, kevättä kohden mennään. Vähän vauhtia voisin antaa kevään tulolle ;) Joulun jälkeen tein pientä raikastusta wc-tilaan ja laitoin kuviolliset matot lattialle. Edelliset matot kutistuivat pesussa niin pieniksi, vaikka omasta mielestä pesin ne ohjeen mukaan että eivät sopineet enää koon puolesta tuonne. Pyyhkeet löytyivät JaninaF:n mallistosta, ovat tosi hyvät ja laadukkaat. Käytössä ovat olleet jo vuoden päivät, ihanan pehmeää materiaalia.

Uusille lukijoille siellä ruudun takana kerron hieman meidän wc-projektista. Talon suunnitteluvaiheessa tehtiin kompromisseja koska halusin taloon ison wc:n. Eli jätimme pienen vaatehuoneen kokonaan pois ja näin saimme normaalia suuremman wc:n. Tykkään kun on tilaa ympärillä ja ison peilin äärellä on hyvä meikata ja laittaa hiuksia. Yleensä ollaan iltaisin koko perhe yhtä aikaa hampaiden pesulla eikä ole yhtään ahdasta :) Tämä oli muuten ensimmäinen laatoitusprojekti jota olen koskaan tehnyt! Ja täytyy sanoa että hyvin onnistuin hommassa. Hieman maha saattoi olla tiellä kun konttasin lattialla saumojen kimpussa, raskausviikkoja kun oli silloin muistaakseni 37. Vieläkin hymyillen katson rakennusaikaisia kuvia. Kaksi viikkoa ennen kuopuksen syntymää pääsimme muuttamaan uuteen kotiin. Voi niitä muistoja <3

Moni on kysellyt minulta noiden kuviollisten mattojen perään ja ne ovat H&M Homen mallistosta. Aika moni muukin taisi ihastua, kun menivät saman tien kaikki kaupaksi kun myyntiin tulivat. Samantyyppisiä mattoja olen heillä nähnyt jos joku tykästyi kuviointiin. Nyt ovi kävi ja esikoinen tuli koulusta joten ei muuta kuin kivaa päivää teille, minä lähden ruoan lämmitykseen. Moikkamoi!