DSC_2268%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2286-tile%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2289%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Näistä ostoksista viikonlopulta tuli niin keväinen fiilis! Iskettiin tytön kanssa molemmat silmät pastelliväreihin (varmaan kevään piikkiin saa ainakin äidin kohdalla laittaa ihastuksen) ja siitä se ajatus sitten lähti kaverisynttäreille. Pastellisävyjä ja pöllöjä :) Dunilta oli tullut uutuutena kauppojen hyllyille vaikka mitä kivaa synttäritarviketta pastellinsävyisenä. Me ostettiin yksi viirinauha ja paperisia pillejä eri sävyissä. Vinkkaan vielä näistä Dunin synttäritarvikkeista että olivat todella edullisia. Viirinauha ja pillit molemmat alta kahden euron paketti. Minusta näillä saa tosi kivoja kattauksia aikaan!

Tulostin tytölle pöllön kuvia netistä ja yhdessä askarreltiin pieniä koristeita synttäreille. Tytöille pinkin sävyisiä ja pojille sinisiä. Kaapista löysin vanhat lasit (muistatte varmaan sen mun kamalan sinisen kauden nuoruudessani, kun kaikki piti olla sinistä) joita en ollut laittanut eteenpäin, nyt sopivat hyvin synttäriteemaan. Juhlasuunnittelut jatkukoon.. meillä on joka kuukausi synttäreitä tiedossa, mutta me aikuiset pärjätään vähemmälläkin koristelulla eikös juu :) Isi toivoi pelkän kermakakun omille synttäreilleen, joten pääsen helpolla huhtikuussa ;D Mukavaa viikon alkua, nautitaan kevään ensiaskeleista!