DSC_2258%20%E2%80%93%20kopio-tile%20%E2%

 

DSC_2265%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2223%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2262%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Nyt viimein voi sanoa että se on täällä. Räystäistä tippuu vesi, lumen alta paljastuu märkä asfaltti ja kisu vaanii puiden alla pikkulintuja. Kyllä tätä on odotettukin, ehkä enemmän kuin koskaan ennen. Kevät <3 Talvi on tuntunut jotenkin tosi pitkältä, vaikka aluksi tuntui että tuleeko sitä ollenkaan. Pojalle ostettiin ensimmäiset rullaluistimet ensi kesäksi ja oli virhe näyttää ne etukäteen.. Siitä asti on hoettu että lähdetään jo rulliksia kokeilemaan, vaikka olen yrittänyt sanoa ettei niillä voi vielä luistella ennen kuin tiet on puhdistettu. No minä vähän kokeilen, ei se haittaa jos siellä on vielä lunta :D 

Takkatulesta en vielä luovu vaikkei pakkasia enää olekaan. Miten kiva oli nytkin laittaa takkaan tulet kun oltiin koko päivä ulkona hiihtokilpailuissa. Lämmin mehu ja makkara maistui ulkona paremmalta kuin koskaan. Kolasin tuon meidän grillipaikan ja viikonloppuna aloitetaan grillikausi. Joooo, ei yhtään liian aikaista sanon minä ;) Ei muuta kuin lampaantaljat pepun alle ja vaatetta päälle niin tarkenee grillailla.

Oletteko muuten huomanneet jokaisen postauksen oikeassa yläreunassa tuon oranssin sydämen? Sitä klikkaamalla voit nopeasti kertoa jos tykkäsit postauksesta tai ihan vaan että kävit postauksen lukemassa. Aina ei ehdi jättää kommenttia bloggaajalle ja tällä tavoin sydäntä klikkaamalla voi nopeasti laittaa pikaterkut bloggaajalle :) Vähän sama kuin Facebookissa Tykkää-nappi. Aina kun huomaan tykkäyksiä tulleen, olen niistä todella iloinen! Pieni pyyntö siis sinne ruudun toiselle puolen <3 Hyvää torstaipäivää.