Mitä tapahtuu kun aloittaa mullanvaihto-operaation ja yhdistää siihen kupissa lojuvat puuhelmet? 

DSC_2407%20%E2%80%93%20kopio.jpg

DSC_2410%20%E2%80%93%20kopio-tile.jpg

DSC_2401%20%E2%80%93%20kopio-tile%20%E2%

Kukka, jonka istutin Sky Planteriin oli ihan olemattoman näköinen (ennen kuin tuosta kasvaa) joten jotain jujua siihen oli keksittävä. Pujottelin metallinlankaan puuhelmiä- paljon kivempi! Kukka saa rauhassa kasvaa kodinhoitohuoneessa, uskon että siitä tulee vielä kaunis kunhan kultaköynnös tuuhenee ja kasvattaa lisää lehtiä. Sillä aikaa ihastelen noita puuhelmiä :) Iskä kun näki tämän alaspäin kasvavan kukan ensimmäisen kerran kysyi että onko sulla tyttö mennyt ruukku nyt vähän väärinpäin. Miehet.

Huomaatteko kuvassa muuta outoa kuin alaspäin roikkuvan ruukun? Mun oliivipuu! Se on hengissä! Oli ensimmäinen talvi kun sain oliivipuun pysymään hengissä talven yli. Konstiksi otin valohoidon :) Pitkin talvea olen silloin tällöin laittanut oliivipuun lampun alle ja antanut sille vettä pieniä määriä kerralla. Siinä se komeilee ja odottelee ulospääsyä. Minä kun luulin että puu pitää viedä johonkin pimeään kellariin eikä meiltä sellaista löydy. Kaikki keinot on kokeiltava ja nyt haaveilen sellaisesta korkeasta rungollisesta oliivipuusta. Ehkä kuitenkin ensin katson miten tämän käy. Nyt askartelemaan vielä pienesti pääsiäistä, moikka!