DSC_2474-tile%20%E2%80%93%20kopio.jpg

DSC_2485-tile.jpg

 

DSC_2493%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2433%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Pirtsakkaa iltapäivää! Pääsiäistä vietetään täällä kotosalla sukulaisten kanssa. Pelaillaan pelejä, ulkoillaan, saunotaan ja syödään pääsiäisruokaa. Lapset syövät suklaamunia, kaksitoista suklaamunaa per suu jo syötynä :D Voi apua sanon minä. Miten voi noin paljon edes syödä suklaata?! Karkkikiintiö vähäksi aikaa täynnä. No pitäähän stä jotain makeaa syödä kun mämmi ei kelpaa kellekään meistä. Mämmit jäivät tänä vuonna kauppaan, kun ei lapsetkaan tykkää. Huomenna mennään pääsiäisaterialle anoppilaan, ihana päästä valmiiseen pöytään syömään. En ole koskaan maistanut lammasta, huomenna eka kerta :) Onko teillä herkuteltu pääsiäisruoilla ja suklaamunilla?

Lidlistä löysin leikkonarsisseja ja otin yhden kimpun mukaan. Ei mennyt kuin pari päivää ja kukat olivat täysin auenneet, niin suuria ihania kukkia! Nupussa ne näytti niin mineiltä että mietin että tekeekö tuolla kimpulla mitään, mutta nyt kun kaikki kymmenen kukkaa on auenneet niin tuli aika mahtava kimppu. Ohraa istutin pari pussia lasiruukkuihin hieman huonolla menestyksellä. En tiedä missä meni vikaan, mutta muutama ohra tuolta pilkistää vaikka olen muistanut kastella niitä joka päivä. Pistän kyllä siemenien piikkiin ;D Nyt lämmittämään pihasaunaa ja taidetaan pelata yksi matsi Alfapetia. Siinä mun uusin innostus. Skippoa ja Unoa on pelattu lasten kanssa niin paljon ettei kukaan enää halunnut mun kaa pelata kyseisiä korttipelejä. Viettäkäähän tekin loistava pääsiäinen!