DSC_2610%20%E2%80%93%20kopio-tile%20%E2%

DSC_2604%20%E2%80%93%20kopio-tile%20%E2%

Joka puolella on taatusti nautittu ihanasta ja aurinkoisesta säästä tänään? Aurinko tekee kyllä ihmeitä! Tuntuu että saan aikaan paljon enemmän päivän aikana kun tuo mollukka paistaa taivaalla :) Olihan ne ensimmäiset orvokit haettava viikonlopuksi ja tytön kanssa istutettiin kolmeen ruukkuun erivärisiä orvokkeja. Pihalta löytyy kantoja mielin määrin ja ajattelinkin hyödyntää niitä kukkapurkkien alustoina. Olis muuten varmasti kivan näköinen sekin että laittaisi sinne tänne metsän reunaan kukkia kantojen päälle! Taidanpa testata.

Grillauskausi aloitettiin viikonloppuna, nyyttejä ja kunnon pihvejä on ollut ikävä. Mikähän siinä on että nyyttejä tulee tehtyä vain kesällä? Voisihan niitä tehdä muulloinkin, mutta se vaan on kesän herkku, ainakin meillä. Jos teillä on antaa hyviä nyyttivinkkejä niin olisi kiva kuulla mitä nyytteihin laitatte ja kokeilla jotain erilaista? Itse laitan yleensä bataattia, aurajuustoa, valkosipulia, kesäkurpitsaa, oliiviöljyä, suolaa, mustapippuria ja hunajaa. Iltapalaksi lupasinkin grillata lapsille nyyttejä, pientenkin lempparia. Nyt vielä hetkeksi ulos ja sitten Haluatko miljonääriksi-ohjelman pariin. Eilen oli niin kiva ilta ystävien kanssa että ei tullut edes vilkaistua telkkariin päin :) Ihanaa illan jatkoa!