DSC_1615%20%E2%80%93%20kopio-tile.jpg

Meinasin laittaa otsikoksi karvat kaappiin :D Heh, mutta kevätsiivousta täällä tehdessäni tuuletin kaikki taljat ja muut karvaiset. Karvat on kaapissa ja nyt on taas niin keväisen näköistä. Sohva näyttää kieltämättä aika yksinäiseltä kahden tyynyn kanssa :) Ei ole taljoja eikä vilttejä lämmittämässä. Tuntuu että koko olohuone kylpee valossa kun kaadettiin ne puut auringon tieltä. Ihanaa! Viikonloppuna on edessä vielä terassin pesua ja risusavottaa, sitten voi kantaa terassikalusteet ulos ja hieman sisustaa terassia.

Lumet sulavat vauhdilla ja huomasin mainoslehdistä että ensimmäiset orvokit ovat kaupoissa. Tuntuu että joka kevät ne ovat aina vaan aiemmin ja aiemmin kauppojen hyllyillä. Ehkä ihan pakko hakea kevään ekat kukat etuoven viereen. Siitä se kesän odotus alkaa! Joko mä kerroin viime ja sitä edellisessä postauksessa miten innoissani olen keväästä ja tulevasta kesästä!?? Kukaan muu yhtä innokkaana? Tekis mieli vaan lähteä tuonne pihalle puutarhahommiin, juosta pitkiä juoksulenkkejä, lakaista siitepölyjä kuistilta, kuunnella lintujen laulua, ottaa aurinkoa, uida ja grillata harva se päivä. Pitäsköhän mun vähän hidastaa tahtia :D Ei muuta kuin kivaa keskiviikkoa!