IMG_7620%20%E2%80%93%20kopio%20%282%29-t

Joko kohta tulee äiti talvi? Kysyi tyttö toissapäivänä. Ei mikään ihme jos lapsikin menee sekaisin vuodenajoista kun tuntuu itsestäkin ihan syksyltä. Vettä, räntää tai lunta sataa taivaalta. Lasten tultua koulusta olen yrittänyt keksiä joka päivälle jotain kivaa puuhaa sisällä. Yks päivä lähdettiin heräteostoksille, pidettiin kunnon shoppailupäivä ja herkuteltiin hamppariaterialla päivän päätteeksi. Tällaiset extemporelähdöt on kivoja ja löysin itsellekin sisustusjuttuja jotka oli pakko ostaa. Eilen pidettiin peli-ilta sisätiloissa. Ei puhettakaan että olisi ulos huvittanut lähteä, täällä tuuli niin että orvokit lensi pitkin pihaa ja terassin katto meinasi lähteä tuulen mukana. Säästyttiin kuitenkin isommilta vahingoilta. Totesinkin tuossa kaverille että sataisi nyt niin paljon että kesällä paistais vaan aurinko ja saisimme nauttia lämpimästä kesästä :) Ehkäpä pääsisi jopa terassin lattian kimppuun sutimaan öljyä pintaan.

Betoni on edelleen materiaali josta tykkään kovasti. Löysin ison betonitarjottimen edullisesti, joten pakkohan se oli ostaa. Vaikka diy-ihmisenä olisin voinut kokeilla tehdä tuollaisen itsekin. Säästetään ne betoniaskartelut vähän paremmalle ilmalle :) Takana näkyvä pöllökin lähti tytön toiveesta kaupasta mukaan.

Sain muuten korjauskustannusarvion kamerasta ja pari viikkoa menee sen korjaukseen. Apuaa, miten selviän ilman järkkäriä pari viikkoa?? Nyt on jo vieroitusoireita. Tekis mieli marssia kauppaan ja ostaa uusi kamera että pääsee taas kuvauspuuhiin.