DSC_0300%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0264%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0290%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0284%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Mitää?? Inhokkivärini saapui meille vaikka vasta sanoin etten halua sinistä kotiin missään muodossa. Hups! Siinä sitä nyt kuitenkin on. Kerroinkin teille aiemmin kun olen läpikäynyt sinisen vaiheen nuoruudessani, josta voin syyttää ihan itseäni ettei sininen väri innosta enää missään muodossa :D Kun koti on täynnä sinistä niin ähkyhän siinä tulee ellei jopa inho kyseistä väriä kohtaan. No nyt yksi farkunsininen tyyny löytyy sohvalta. Ihan vahingossa lähti eurolla mukaan ja ajattelin viedä sen sitten leikkimökkiin jos ei sisälle sovi, mutta tuohon se alustavasti jäi. 

Keittiöön olen suunnitellut enemmän vaaleutta ja ehdotinkin että maalataan ruskea pöytä valkoiseksi. Ajatus sai kannatusta joten kunhan vesisateet loppuvat, niin pöydän kansi maalataan ulkona valkoiseksi. Pellavaliinaa olen pöydällä pitänyt, mutta raukka on joutunut niin monta kertaa viikossa pesukoneeseen että ajattelin säästää sitä :D 

Pihalla on paljon tekemistä, joten seuraavaksi voisinkin näyttää mitä ollaan pihalla tehty. Saimme upeita kiviä josta olen suunnittelemassa yhtä juttua ja osa kivistä menee askellaatoiksi. Siitä sitten seuraavassa postauksessa. Nyt hetkeksi vielä ulos kasvimaan kimppuun. Joko te olette muuten kylväneet siemenet maahan? Mulla vasta sipulit maassa ja mietinkin että tässähän tulee kohta kiire että saa juhannukseksi jotain syötävää omasta kasvimaasta. Jos ei muuta niin ainakin sipulin laihoja :) Kivaa illan jatkoa!