DSC_0571%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0579%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0588%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Mukavaa lauantaita! Kotona lasketaan tunteja milloin isi tulee kotiin, vielä kahdeksan tuntia kuului äsken keittiöstä. Ollaan täällä valmisteltu iltaa varten herkkuruokaa ja lämmitetty aamusta asti paljua. Isi saa hypätä suoraan paljuun rentoutumaan kun tulee pitkän matkan päästä kotiin. Ollaan kovasti jo odotettukin! Tänään sen verran aurinko pilkisti pilvien takaa että räpsin keittiöstä muutaman kuvan. Keittiö on aika vaalea vaikka sieltä löytyy ruskeaa ja mustaakin. En voinut vastustaa taustalla näkyvää mustaa peiliä kun Jyskistä sen bongasin. Asentajaa tässä odotellen ;D

Oman puutarhan pionit ovat vasta nupullaan, joten viikonloppukimpun nappasin kauppareissulta. Lidlistä haen aina kolmen oksan pionikimpun, yhden pionin hinnalla saa koko kimpun :) Sadekuuroja on tullut niin rankasti että pelkäsin jo kaikkien kukkien katkeavan, mutta onneksi tuuli ja sade ei ole kukkia tuhonnut. Varjo ja pöytäryhmä lähti toissapäivänä lentoon ja yksi saviruukku, muuten ollaan säästytty myrskyltä. Kyllä tässä eilen takan äärellä istuessa mietittiin että tulispa jo takaisin lämpimät ilmat. Pakko oli kaivaa villasukat ja pipot esiin. Eihän tuolla muuten tarkene ulkoilla.

Nyt takaisin paljun lämmitykseen. Luulenpa vain että pipo päässä saa mennä sinnekin illalla. Viettäkäähän loistava viikonloppu!