DSC_2228%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2194%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Sunnuntaita! Leppoisaa sellaista. Törmäsin Youtubessa videoon jossa oli tehty pilttipurkeista legoukkojen päitä :) Poika näki videon ja tykkäsi ideasta älyttömästi, joten pakkohan näitä oli kokeilla! Tarvitset vain lasipurkkeja, keltaista akryylimaalia, vettä ja mustaa teippiä, mistä leikata silmät ja suu. Oma akryylimaali oli sen verran tujua tavaraa että sitä piti lantrata vedellä, että sain pyöritettyä maalin lasipurkin sisälle. Lasipurkkien kuivuttua leikellään mustasta teipistä ilmeet legoukkeleille ja purkit ovat valmiit! Minusta näistä tuli tosi kivoja ja lapset tykkäsivät vielä enemmän.

Youtubessa on video minkä mukaan nämä tein. Pojalla on citylegoja aivan älytön määrä ja usein haluaa säilyttää erillään tietyt osat ja ukkelit, joten nämä on siihen tarkoitukseen just hyviä. Ja aivan pienen pienille osille myös tosi kätevät, joita ei meinaa millään löytää isosta legokasasta kun alkaa rakennuspuuhiin. Kannet ajattelin maalata vielä keltaisella spraymaalilla niin saadaan hatut ukoille. Meinaatko sinä kokeilla?