DSC_2682%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Tarvikkeet löytyivät kaapista, mitään ei tarvinnut ostaa tätä projektia varten. Ainut mikä puuttui oli ompelukone :D Ihana anoppini lainasi omaa konettaan ja siinä samalla ommellessa tajusin että minähän osaan edelleen ommella. Muistan kun nuorempana tykkäsin paljon tehdä kaikenlaista ompelukoneella, mutta meillä oli tosi vanha Singer joka sylttäsi langan joka kerta ja koneen kanssa meni hermot. Koskaan en ole omaa konetta omistanut, mutta nyt on sellainen vimma päällä että tekis mieli hankkia kotiin kone.

Joulukalenteri syntyi hetkessä kun löysin kaapista uuden huopaviltin. Joskus sen olen askartelua varten ostanut ja kaappiin unohtanut. Ei ainakaan samanlaista joulukalenteria tule ihan heti vastaan! Ja tämä tuli myös tehtyä aika edullisesti kun tein kalenterin viltistä, Ikeassa muistaakseni n.4e. Kalenterilla on kokoa niin kuin viimeisestä kuvasta näkyy, 55x90 cm. 

 

DSC_2683%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2694%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2700%20%E2%80%93%20kopio-horz%20%E2%

Lapset tykkäsivät tästä ihan älyttömästi, poika vielä muistutti että äiti sun pitää laittaa sitte tuohon alas joku jakkara että tonttu pääsee laittamaan noin korkealle yllätyksen. Ehdottomasti! Jakkaraa ei sovi unohtaa. Mitäs tykkäätte joulukalenterista? Alkuviikosta alkaa ihan mahtava arvonta blogissani, joten pysykäähän kuulolla! Arvontapalkinto on varmasti mieluinen ihan jokaiselle.