Iltakuvia

104.jpg
Vierashuoneessakin on ripaus joulua, mutta ei punaisena. Maljakossa joulukuusen koristeita, tikkaissa roikkuu rottinkisydän ja pari vilttiä.  Mä oon niin vilukissa et istun aina illat viltin sisällä. Usein kuulen siitä että täällä on liian kuuma! Täh, miten niin?:D Normi lämpötila meillä on n. 25c astetta ja se on mulle just sopiva 🙂 Nyt on +22c ja istun villasukat jalassa koneella ja palelen.
105.jpg
Minun löhöilynurkkaus, PALJON pehmosia erikokosia tyynyjä, mukava katsella illalla telkkaria. 


1.jpg

Viikko on taas puolessa välissä ja en oo vieläkään yhtään joululahjaa ostanut. Yks ilta käväsin kaupassa ja oli niin tupaten täynnä et ruokaostokset äkkiä mukaan ja kassalle. Kotona meillä onneksi on melkein kaikki valmiina joulua varten 🙂 Jebou! Kuusi puuttuu.

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
J / white & black - -

8 kommenttia “Iltakuvia

  1. Kauniita näyttää 🙂 Joo mullakin on suurin osa joululahjoista vielä ostamatta..voi että!

  2. ihanaa ku nättiä!!! :)<br />täällä toinen vilukissa; mies kulkee boxereilla, minä oon päästä varpaisiin villaan pukeutuneena :D<br />no ei ehkä villaan, mut torkkupeittoon 😉

  3. Ihanannäköistä! <3<br /><br />Meiltäkin kuusi vielä puuttuu..Kohta tulee kiiiiiire!!:D<br /><br />Jouluisia tunnelmia toivottelen!

  4. Kaunis tunnelma!Meilläkin kuusi puuttuu ja ei mitään tietoa mistä hommataan se.Meillä appiukko yleensä tuonut kuusen,mutta olivat jo saaneet kuusen jostakin.

  5. Kiva löhöilynurkkaus! Meillä mieheni kanssa käydään "kisaa" pattereiden lämmöstä 🙂 Hän vääntää viileämmälle ja minä vaivihkaa käyn säätämässä lämpöä lisää.

  6. Heli: Eihän tässä vielä kiirettä ole, viikko aikaa 😉 Kiitos!<br /><br />S: Kiitti 🙂 Täälä miehellä just sama vaatetus, boxereilla kulkee ja valittaa et liian kuuma :D<br /><br />sarppa: Kiitos <3 Jospa sitä viikonloppuna kerkiäis laittaa kuusen paikoilleen 🙂 Teille myös ihanaa joulun odotusta!<br /><br />Minttunen: Kiitos! Meille tulee tekokuusi, aidon haluaisin mutta ehkä sitten myöhemmin ku lapset ja kissat antaa sen olla rauhassa 🙂 Toivottavasti löydätte kuusen!<br /><br />Marie Elisabeth`s rum: Tuossa on kyllä kiva katella telkkaria ja sitten kun tulee yövieraita niin saa siihen pedin. Pitäisköhän minunki käyä säätelemässä tuota lämpötilaa isommalle, ihan salaa vain 😉

  7. Toinen torkkupeiton tekokuluttaja täällä terve! Lisäksi jalassa usein mummon vanhat tossut :)<br />Ihanan näköisiä kuvia!

  8. Hanna: No terve 🙂 Joo jalat pitää olla aina lämpiminä! Mä nukunki villasukat jalassa 😀 Ja kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *