Karvaturrit


                                           Ässän pyynnöstä tulee nyt kisukuvia 🙂 

42.jpg
Moi! Mä oon poikakisu, omaa ikää en tarkalleen muista kun minut haettiin allergiaperheestä pienenä. Mutta yli 7 vuotta minä olen. Ihan vähä vaan poseerasin kameralle tonttulakki päässä..
43.jpg
..mutta en mä tykkää tollasista lätsistä! Mukavampi syödä noita lakin karvoja. Minä elelen muutes erikoisruokavaliolla, jonka lääkäri määräsi, mutta välillä tuon hiiriä kotiin ja popsin niitä.
39.jpg
Saunan lauteilla makoilu on parasta, hiivin sinne aina sen jälkeen kun kotiväki on saunonut.
41.jpg
No moi! Mä oon sitte meidän perheen tyttökisu, vähä omatahtoinen ja arka. Ikää minulla on jo lähemmäs 10 vuotta. Aluksi suutuin kovasti kun taloon tuli toinenkin kisu, sähisin ja piilouduin sohvan alle. Rauhoituin sitten kun minulle haettiin apteekista sellasta oudon hajuista suihketta. Totta puhuen en tykkää oikein vieläkään tuosta toisesta karvaturrista. Mutta kyllä me toimeen tullaan!
38.jpg
Kamerastakaan en tykkää yhtään.. Ja näkeehän sen mun naamastaki.
40.jpg
Kaikkea sitä pitää päässä pitää!

Eikö me olla aika sulosia 🙂


462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png


J / white & black - -

7 kommenttia “Karvaturrit

  1. Heheh, teidän kisut tosiaan näyttää siltä, että tuo kameralle poseeraaminen ei ole ihan siitä mieleisimmästä päästä 🙂 Mutta nättejä on. Ja ihme kun tuo tonttulakki on pysynyt päässä noinkin kauan 😉

  2. voi ootte aivan ihania kisumisuja, joille toivotan oikein mukavaa ja herkkujentäyteistä joulua <3<br /><br />hyvää joulua myös muulle perheelle, kiitos näistä ihastuttavista kuvista 🙂

  3. Ihania kisuja! Aika veijareita, vaikka eivät linssiludeja. Meillä mustavalkoinen rouva, joka rakastaa kameraa =) Mukavaa joulun odotusta!

  4. Onnen Omenia: Joo ei kaikkein mieluisinta hommaa 😉 Niin tympääntyneen näkösiä molemmat. Tonttulakki pysy muutaman sekunnin päässä :D<br /><br />S: Kisut kiittää joulun toivotuksista ja lähettää herkullista ja leppoista joulua teidän kisuleille! Teille myös ihanaa joulua!<br /><br />Minttunen: Aika monta kuvaa otin ja kaikissa ilme oli yhtä ankea :DD Parempi ku kuvaa lapsia, jotka nauttii olla kameran edessä ja jättää kisut rauhaan ;)<br /><br />Suveliina: Oho, teidän kisurouva tykkää poseerata 🙂 Nämä veijarit ei kyllä tule omasta tahdostaan kameran eteen 😀 <br />Sinulle myös ihanaa joulun odotusta!

  5. Hahhaha :DD Toi "tyttökisun" ilme on kyllä huvittava. Murisko se tuo lakki päässä? <br /><br />Kummitus E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *