Lämmintä

Niin upeita päiviä ollu tällä viikolla, ihan ku ois kesä. Toukokuussa kesä?  Jotenki musta tuntuu silti et nämä lämpimät päivät kohta loppuu. Jotenki hassua jos nyt jo alkais kesä, mut en pistäis kyllä yhtään hanttiin 🙂 Oispa mahtavaa! Aamusta iltaan ollaan nautittu pihalla olosta. Lapset haluaa syödä ruoanki ulkona. Me ollaan isin kans laitettu pihaa kuntoon.

23.jpg

20.jpg
Ruukkuihin lisäsin valkoista koristekiveä tuijien ympärille.

24.jpg
Kesäkukkiakin on ilmestynyt pihamaalle, orvokit on aina ne ekat mitä tulee hankittua, heti kun niitä saa kaupoista.

26.jpg

25.jpg

22.jpg
Löysin myös uudet ja mieluisat baden-baden pehmusteet, entiset oli jo kuluneet ja rumat. En tykkää yhtään niistä värikkäistä kukkakuviollisista pehmusteista, entiset oli just semmoset, ei vaan mistään löytyny yksvärisiä. Nää tuolit on parhaita auringonottoon! Ja mä rakastan aurinkoa ja rusketusta 🙂
21.jpg
Toivotaan että nämä mahtavat ilmat jatkuis ♥ Eikös?

Toimiiko teillä tää bloggeri normaalisti?

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
J / white & black - -

18 kommenttia “Lämmintä

 1. Kauniita istutuksia….tykkään niin noista viherpuskista noissa korkeissa ruukuissa. Ihanaa kun on lämmin 🙂 Mekin kannettiin tyttären 32 tuumanen taulutelkkari terdelle suomi-norjan matsin ajaksi, kun ei malta sisälle mennä ;D<br /><br />Toivotaan todella et kesä jaksaa jatkua pitkään! 🙂

 2. Päm: Niin on aivan mahtavaa, voi ku nää kelit jatkuis sinne elokuun loppuun asti :)<br />Voi siellä onki kiva kattoo matsi, kohtahan se alkaa, peukut pystyyn Suomelle!

 3. Bloggeri kyykytti koko päivän, onneksi nyt pääsee taas, huh. Oon sen verta koukussa.<br />Ihanan näköistä, tykkään noista ruukuista, mitä korkeemmat sitä kauniimmat :)<br />Uudet päällisetkit sopii ku nenä päähän.

 4. Marita: Voi kiitos! Paljon on vielä tekemistä 🙂 nyt aherretaan takapihan kimpussa, jospa kohta saisi nurmikon kylvää.

 5. Outi: No joo niin teki, ja vieläki sekasi, näyttää et oisin kirjautunut tässä kuussa vasta koko bloggeriin :/<br />Hih, kiitos 🙂 sama täällä ruukkujen suhteen ja sattumalta tuli muuten just samanväriset pehmusteet ostettua ku nuo ruukutki.

 6. Ihania kuvia! Meillä ei ole vielä istutettu yhtään kesäkukkia. Vanhat tuijatkin ovat kuolleet ruukkuihin pystyyn talven aikana. Se on jo saavutus se 🙂 Ihania päiviä ollut, harmi kun ilmat vissiin nyt kylmenevät. Meillä on riehunut ukkosmyräkkä koko illan. Aivan kuin heinäkuun helteiden keskellä 🙂

 7. Tosi nätti tuolin päällinen. Ne kukkakuvioiset on kyllä ihan kauheita. YÄK!

 8. Maria: Kiitos! Melko vähäinen tarjontahan tuo oli vielä kesäkukissa. <br />Mulla nuo kuvassa näkyvät tuijat säily talven yli. Luulin et ne ei säily ku en istuttanut maahan, mut ihme ja kumma ovat vielä hengissä 🙂 <br />Hui! Nykyään mä melkeen pelkään ukkosta, se viime vuotinen myrsky oli niin kauhee :/<br /><br />Sandra: No niimpä, myyjälle sanoinki et kerranki löyty nätit pehmusteet eikä niitä värikkäitä 🙂

  1. Moi,<br />
   mutta mistä ostit BadenBaden päällisen? vai onko se salaisuus?

  2. Moi! Tuossa alla olenkin Anonyymille vastannut mistä löysin pehmusteet eli Prismasta. Toissa kesänä ostin, toivottavasti siellä on vielä niitä sinullekin 🙂

 9. Oho, postaus tullu takasin! &lt;br /&gt;Mut voi harmi, kaikki kommentit hävinny täältä. Onneks kerkesin kuitenki lukea ne 🙂 Kiitos niistä!

 10. Mä ainakin kommentoin että ihanalta näyttää. Noi ruukutkin on ihqut. Ja stemmaa päällisten kanssa.

 11. Outi: Kiitos vielä 🙂 Harmi ku tää bloggeri alko temppuileen :/ Mä kerkesin jo vastaillaki kaikille mut sit kaikki katos..

 12. Hyvältä näyttää 🙂 Ihanaa kun on ollut niiin lämmin, ekat rusketusrajat onkin jo hankittu, tosin puoli vahingossa, auringossa makoilu on kyllä mukavaa 🙂

 13. AnnaO: Kiitti 🙂 Joo täälä kans saatiin rusketusta ku pihalla touhuttiin aamusta iltaan 🙂

 14. minua kiinnostaisi tietää, mistä nuo kauniit badenin päälliset löysit????

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *