Pihanlaittoa

Tänään sain valmiiksi talon päätyyn suunnittelemani alueen. Suodatinkankaan laitoin vielä kuorikatteen alle, eipähän tartte rikkaruohoja nyppiä 🙂 Saatiin melko paljon katetta tontilta kaadetuista männyistä, hain vielä muutaman säkin kaupan hyllyltä.

11.jpg
15.jpg
Osa kivistä puuttuu vielä tuolta talon seinustalta, sitä mukaa olen niitä sinne kerännyt kun on tontilta löytyny. Niin ja taloki on vielä maalaamatta. Tervetuloa vaan tänne jos ei oo tekemistä 😉
16.jpg
13.jpg

14.jpg
Jaa mönkkäriki tupsahti kuvaan.. Tähän viereen tulee patio liuskekivistä, johon saa laitettua puutarharyhmän. Kunhan vain keretään tekemään. Siitä on suora näköyhteys hiekkalaatikolle ja trampoliiniin. Voi seurata lasten tuohuja.
10.jpg

12.jpg
Voi mahtava näitä helteitä! Huomenna lähetään pienelle roadtripille, saapa nähä mihin auton nokka suunnistaa.. Uimaan on ainaki päästävä 🙂


462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png

4 kommenttia “Pihanlaittoa

  1. Näyttää tosi hyvältä :)<br />Paketti tuli tänään perille, kiitoksia vielä kerran :)<br />-AnnaO-

  2. Kauniin huolitellun näköinen havukokonaisuus :)<br /><br />Ihanaa helteisen viikon jatkoa!

  3. Hyvältä näyttää aherruksenne! Kivistä ja havukasveistä minäkin tykkään kovasti. Kuorikatetta saa olla aika reilusti, kun se jotenkin uppoo tuohon maahan ajan kuluessa, mutta onneksi teillä on sitä omasta takaa:)

  4. AnnaO: Oi kiitos! Toivottavasti setti on mieluinen :)<br /><br />Päm: Kiitos!! Sinne myös helteisiä päiviä, nautitaan!<br /><br />Kaaponkammari: Luonnonkivet on tosi kauniita, eikä maksa mitään 🙂 <br />Kiitos vinkistä! Saapa nähä miten käy ku laitoin sen kankaan tuonne alle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *