Pihalla

Me on lomailtu ja otettu rennosti.. Tänään just tultiin reissusta ja ens viikolla lähetään taas jonnekin, vielä ei tiedetä minne 🙂 Kiva vaan extempore lähteä jonnekin.

2.jpg
Mies teki mulle kasvimaan laudoista, minikasvihuoneen kaveriksi.
1.jpg
Hyvin lähti kaikki kasvamaan. Vihanneskrassia, erilaisia salaatteja, basilikaa, tilliä persiljaa ja porkkanaa.

                                                         Arvatkaapa mikä tämä on??

3.jpg
Mun jouluhyasintti 🙂
4.jpg
Kokeilin huvikseen lähtiskö nämä kasvamaan tuolla kasvihuoneessa ja niin ne vaan kasvoi. Tässä on kolme sipulia ja kasvihuoneessa on lisää tulossa.

5.jpg
Pionissakin eka nuppu, valkoinen kukka pitäis tulla.

9.jpg
Puita hain pihamaalle, tähän keskelle ois tarkotus tulla se patio liuskekivistä. Näitä pylväshaapoja istutettiin pari kappaletta, niistä tulee niin kauniita ja korkeita! Yhden lumipalloheisinkin laitoin.
8.jpg
Riippahernepuu, 2 metriä korkea, varmasti tulee komea kun oksat kasvaa pitkiksi alaspäin.

7.jpg
Muistelin joku aika sitten, minkäväriset kukat näihin liljoihin tulee. Oranssithan ne 🙂 Sipuleita ostin nyt lisää, valkoisia ja vaaleanpunaisia.
6.jpg
Kivaa sunnuntai-iltaa!! Kohta alkaa Pitkä kuuma kesä!
462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
J / white & black - -

10 kommenttia “Pihalla

  1. Voi sä oot oikea viherpeukalo! Multa ei oikein luonnistu, mut ehkä mäkin viel opin 🙂

  2. Kivan näköstä teillä pihalla ja sisälläkin niin kaunista. Pitääkin klikata itseni lukijaksi, kun jo pitkään olen täällä haahuillut enemmän ja vähemmän säännöllisesti:)<br />Meillä ei salaatit lähteneet tänä vuonna ollenkaan kasvamaan. vaikka viime vuonna niitä tuli jo liikaakin. No, ehkä taas ens vuonna! <br /><br />T: Keinukarusellin Minni

  3. Ihania kuvia =)<br />Meillä on kans takapihalla kasvamassa salaatteja, tilliä, persiljaa ja herneitä.

  4. Kyllä on ihania kuvia ihanasta puutarhastanne :)! Vesi kielelle oikein herahti kasvimaata katsellessa..Maistuu varmasti niin hyvälle omakasvattamat :). <br /><br />Oho, hyvin olet hyasintin sipuleita hoivannut! Tosin näkeehän koko puutarhasta, että taitaa olla sun intohimo ;).<br /><br />Joo, lomalla on just parasta, kun voi lähteä (kotimaassa) mihin suuntaan tahansa :). Meillä miehellä loma nyt sitten loppui, elokuussa onneksi vielä viikko lomaa..Mä niin mielelläni lähtisin kaksistaan käymään vielä Tukholmassa..:).<br /><br />KIvaa lomaa!!!<br /><br />t.Minna 🙂

  5. Johanna: Kiitos! Tästä se pikkuhiljaa lähtee, puutarhan laittaminen :)<br /><br />Anna: Kokeilemallahan sitä oppii 🙂 En mäkään mikään viherpeukalo oo, mut hyvin on kaikki lähteny kasvamaan mitä oon istuttanu (koputtaa puuta) et jospa mä oon jotain tehny oikein ;)<br /><br />Minni: Moikka Minni! Kiitos!<br />Ja lämpimästi tervetuloa! Kiva tietää et oot piipahdellu täällä ja vielä ihanampaa ku jätit kommenttia 🙂 Minäpä tuun vierailemaan Keinukaruselliin!<br /><br />Mia: Kiitos! Omasta kasvimaasta on mukava hakea naposteltavaa. Harmi meillä jäi herneet laittamatta, mut ens vuonna sitte :)<br /><br />Minna: Kiitos Minna ♥ <br />Mä kyllä niin nautin pihalla touhuamisesta, aina ku ylimäärästä aikaa vaan liikenee 😉 Toivottavasti saadaan tuolta kasvimaasta jotain suuhunki asti 😀 Ekaa kertaa tein kasvimaan.<br /><br />Oli muuten aika helppoa kasvattaa noita hyasintteja. Pimeään kaappiin laitoin joulun jälkeen ja ne näytti keväällä sitte niin kuivuneilta et meinasin jo nakata pois! Mut paljon vaan lämpöä ja vettä sipulille, muuta ei tarvittu :)<br />Voi koittakaahan nyt päästä sinne Tukholmaan, vaik sit elokuussa kun on vielä viikko lomaa 🙂 Minäki niin haluisin pitkästä aikaa lähteä käymään Ruotsissa.

  6. Voi vitsit miten ihanan näköinen kasvimaa! Mulla on vähän persiljaa ja tilliä ruukussa, ei ihan sama asia…

  7. Onnen Omenia: Kiitti! Onhan tuo melko pieni mut jos sitä ens kesänä tekis suuremman ja laittas omat potutkin maahan 🙂 Mullaki on tilliä ja persiljaa ruukuissa kasvihuoneesa, hyvin kasvavat siinäkin.

  8. Kivoja kuvia :)<br />Äitini laittoi hyasintin sipulit aina keväisin kukkapenkkiin ja sieltä ne kesällä sitten nousivat kukkimaan 🙂 ajattelin säästää ensi joulun sipulit ja kokeilla saanko minäkin ne kukkimaan uudestaan.

  9. AnnaO: Kiitos 🙂 Varmasti lähtee kasvamaan kun maahan laittaa, mä ihmettelin miten noi mun ees lähti kasvaan tossa purkissa, kun multaakaan ei ollut paljo ollenkaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *