Loppiaisena

Hyvä keli sattui loppiaiselle. Ulkoiltiin monta tuntia, lämmitettiin taloa, herkuteltiin..ja minä siivosin joulun pois. Lapset nukutettiin autoajelulla päiväunille. Illalla lämmiteltiin saunaa ja tehtiin perinteiset kiuasmakkarat. Ihana päivä kun ei ollut mitään pakollisia juttuja, sai vaan olla. Kuvat on räpsitty eilen sieltä täältä kotoa 🙂

9.jpg

10.jpg

11.jpg
Joku lukija kyseli silloin kun mies teki tän pöydän, että irtoaako tästä tikkuja.  Ei lähde tikkuja ja pöytä on lasten leikeissä mukana joka päivä. Tässä syödään leikkipuurot ja juodaan `kahvit` ja rakennetaan maja pöydän ympärille. Kovassa käytössä ;D

13.jpg

14.jpg
7.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

8.jpg
6.jpg

12.jpg
Rentouttavaa lauantaita sinne ruudun toiselle puolen! Kivaa ku on vasta lauantai, tuntuu ihan sunnuntailta. Ulkona paistaa aurinko, taitaa pulkkamäki kutsua!
462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
J / white & black - -

13 kommenttia “Loppiaisena

  1. Olipas teillä kiva olkkarin pöytä. Onkos siitä ollut postaus aikaisemmin?

  2. Kaunista :)<br /><br />Tänään oli kyllä mahtava keli kun oli vähän pakkasta ja lunta oli tullut meillekin, pulkkamäkeen menivät naperot heti aamusta 🙂 Mukavaa viikonlopun jatkoa sinne!

  3. AnnaO, Kiitos 🙂 Niimpä, tänäänki oli yhtä ihana päivä 🙂 Pikkupakkasia ja lisää lunta toivotaan, mut ei -30C pakkasia kiitos ;)<br /><br />Niina, Kiitos <3<br /><br />Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille!!

  4. Mukavaa tätä vuotta 🙂 Onko muut sanoneet että Blogisi latautuu hitaasti? Mulla kestää kovin kauan että saan koko postauksen luettua. En muiden blogissa oo huomannu samaa ja mua harmittaa 🙁 Siitä huolimatta olen jokaisen postauksen ihaillen lukenut! 🙂

  5. …No jos mä nyt sitten muuttaisin teille :)? Teillä on niin ihanan viihtyisän näköistä!! Ja on hieno tuo miehesi tekemä olkkarin pöytä, hän on todella taitava! <br /><br />Mukava, kun pienet pakkaset ja lumi tuli ainakin hetkeksi :). Me oltiin tänään pulkkamäessä vihdoin! Saa nähdä lämpeneekö taas ensi viikolla…:(.<br /><br />Mukavaa viikkoa!

  6. Anna, apua, latautuu hitaasti? Onko tätä jatkunu kauanki? Mulla toimii ja kokeilin niinkin että en kirjautunu vaan menin googlen kautta, silti toimi ihan normaalisti. Missähän vika? Minäpä kyselen muiltakin lukijoilta, onko sama ongelma. Tosi harmihan se on lukea blogia jos vaan lataa ja lataa.. Kiitos paljon ku sanoit! Selvitellään asiaa :)<br /> Kiitos uuden vuoden toivotuksista 🙂 Teidän perheelle ihanaa tätä vuotta!<br /><br />Minna, Hih, tänne vaan, vierashuone on vielä vapaana 😉 Ihana kuulla susta pitkästä aikaa täälläkin! Mahtavaa ku tuli lunta, mä jo aattelin että tulee lumeton talvi, toivotaan että pysyiskin maa valkosena. Kiitos Minna!<br /><br />Ihanaa viikkoa naiset!

  7. Ihana tuo lumiukko! 😀 Vihdoinki tuli tännekki lumi muutama päivä sitte, ja eilenki oli -16 pakkasta hrrr mutta oli ihana pysytellä sisällä lämpimässä 🙂 Nyt mittari näyttää alle kymmentä :)<br />Mukavaa viikkoa 🙂

  8. Meän Satu, kiitos! Reppana lumiukko ku toinen silmäki puuttuu 😀 Toivottavasti lumi pysyy ja pikkupakkaset, aivan liian kauan oli nuo loskakelit! Ihanaa viikkoa sinne!

  9. Ihania kuvia ja tuo sun miehesi tekemä pöytä on kyllä ylihieno…harmi kun miehellä on "peukalo keskellä kämmentä" 🙂

  10. Maria, kiitos paljon! Vierailtakin pöytä on saanu paljon kehuja, moni sanonu että meillekin tuommonen 🙂 <br />Heh, vai että peukalo keskellä kämmentä 😀 Helppo tuo oli tehdä, ei munkaan mies puuseppä oo 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *