Kivaa perjantaita!

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg
8.jpg

9.jpg
Rauhallinen hetki aamusta.. kahvikupin kera soffalle nauttimaan lumisista maisemista. Lapset leikkii huoneessa, tällä kertaa hotellileikkiä. Peitot ja tyynyt on kaikki levitelty lattialle ja nuket nukkuu jo 😀 Kaks tuolia on vierekkäin, siinä on tietysti taxi ja kuskin paikalla istuu nukke 🙂 Ja on sillä kilisevä kassakonekin vieressä että voi maksun ottaa asiakkailta.
Välillä purskahdan nauruun näille ihanille mielikuvitusleikeille! Nyt meen kysymään pääsisinkö mukaan 😉 Hotellissa kun on niin mukavaa, ei tarvii siivota ollenkaan.

Yläkuvassa näkyy meidän tekemä palju, ens kesänä sitten lisäkuvia 🙂

7.jpg
Nautitaan tästä viikonlopusta!

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
J / white & black - -

10 kommenttia “Kivaa perjantaita!

  1. Noi kupit! Ihanat! Onko nekin House sarjaa prismasta? Matsaavat näihin minun tyynyihin.

  2. Sanna, Joo mä ihastuin heti noihin ja piti 4 kappaletta ostaa! Housea ne on 🙂 Ai onko näitä tyynyjäkin?<br /><br />Minusta, Kiitos! Taitaa lapset kohta nukahtaa yöunille kun jäi päikkärit välistä 🙂

  3. Ihanan rela perjantai :)<br /><br />Hauskaa viikonlopun jatkoa! <3

  4. Päm, Jep niin oli 🙂 Ja aamulla nukutti myöhään, äsken vasta heräsin, OHO 😀 <br />Kiitos <3 Sinne myös!

  5. kivoja kuvia :))<br />mistä teitte tuon paljun, en malta ens kesään oottaa 😀 (joskus oli puhetta et olitte puista miettiny, teittekö siitä kuitenkin..?)

  6. Sanna, Varmaan pakko lähteä uudestaan ostoksille ;D<br /><br />S, 🙂 Se on käytöstä poistettu maitotankki 😀 Eiks oo kätsy! Meidänhän oli tarkotus tehdä tästä lämmitettävä, mut sit saatiin kuulla et ens kesäksi saadaan pihalle tuotuna uus lämmitettävä palju. Tää jäi sit kylmäaltaaksi 🙂 Mies tosiaan suunnitteli tuohon jo lämmityssysteemiä ja kaikkea.. Ens kesänä on sit molemmat, kylmä- ja lämmin allas.

  7. Inanaa, Joo ja tarpeeksi isot mukit, saa kerralla kunnon annoksen kahvia tai teetä 🙂 <br />Hyvää ystävänpäivän iltaa sulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *