Tee itse uusi ilme tunnelmanluojille

50a8e3dfc98c7eda4b00003e.jpg

50a8e3b2c98c7eb62f000049.jpg

Tykästyin niin paljon AmandaB:n ja Lene Bjerren kynttilöihin joissa on tätä samankaltaista nauhaa, että kokeilin tehdä itse koristeita tavallisiin valkoisiin kynttilöihin. Tuli kivat, itse ainakin pidän näistä kovasti! Tummanharmaata samettinauhaa ja tuommoset neliön malliset koristukset, joilla sidoin nauhan kiinni kynttilän ympärille. Ei tarvinnut liimaa tai mitään, helppo irroittaa sitten kun kynttilä on palanut ja koristeet voi vaihtaa kynttilästä toiseen.

50a8e3d1c98c7ed252000065.jpg

Kastehelmi- sarja täydentyi taas lisää kirkkaalla tuikkukipolla 🙂 Tästä tulee muuten ihana kuvio pöydän pintaan tuikun palaessa. Näissä käytän ainoastaan niitä tuikkuja, joissa on läpinäkyvä muovikuori vai miksi niitä nyt sanotaan 🙂 no kyllä te tiiätte 🙂 Aikoihin en ole enää ostanut niitä foliotuikkuja, nämä näyttää niin paljon paremmilta.

50a8e3aac98c7e7560000081.jpg

50a8e3bec98c7ea350000032.jpg

Karkkikuvun alle laitoin koristeeksi hilepallon, tuo toinenkin oli tarkoitus sinne laittaa mutta eihän se sinne mahtunu 🙂 Ihan kiva noinkin.

50a8e3c3c98c7ef17800000b.jpg

Rento viikonloppu on kohtapuoliin takanapäin, vielä ajateltiin lähteä sunnuntaishoppailulle koko perheen kanssa, jos sieltä löytyis osa joululahjoistakin. Tai sitten ei.. 🙂 Tein pienen mokan tässä yhdellä kauppareissulla noiden joululahjaostosten suhteen 🙂

Lapset oli ruokaostoksilla mukana ja huomasin siinä leluosastoa ohittaessa että pojan toivoma citylego-paketti oli tarjouksessa. Noh, nappasin sen tietenkin mukaani ja piilotin muiden ostosten alle sillä aikaa kun isi kiinnitti lasten huomion muualle. Kassalle kun päästiin, pyysin kassaneitiä laittamaan legopaketin suoraan pussiin ja olin tyytyväinen kun lapset ei huomannu mun piilotusoperaatiota 🙂 Kotiovea aukaistaessa tyttö kysyi hymyillen isoon ääneen: `Äiti, millon sä annat sen citylego-paketin jonka ostit Citymarketista? Joko me saadaan leikkiä sillä?` 

Hups! En vieläkään ymmärrä missä välissä näki paketin, mutta ei siinä enää selittelyt auttanu 😀 Tuo pieni rakas nelivuotias on niin tarkkasilmäinen että joululahja ostokset täytyy varmaan suorittaa ens kerralla ihan yksikseen 🙂

Oikein ihanaa sunnuntai-iltaa teille <3

Käykäähän osallistumassa CASA-Blogit lukijakyselyyn, kysely ei vie kauaa aikaa 🙂 Vastaajien kesken arvotaan kolme kappaletta AmandaB:n lyhtyjä. Kyselyyn pääset tästä.

J / white & black - -

8 kommenttia “Tee itse uusi ilme tunnelmanluojille

 1. Ihana idis koristella kynttilöitä. &hearts; Tuli todella kauniita.<br />
  Ja muutenkin niin kaunista. :)<br />
  Hah hah, noi muksut vain on niin fiksuja ja tarkkoja, että ei heidän kanssa passaa jouluostoksilla olla. 😉

  1. Kiitos ihana IMAGE &hearts; Heh, ois pitänyt käydä eri reissulla hakemassa se lahja, mut mä luulin että osaan piilottaa sen niin hyvin ettei kukaan huomaa ;D Ens kerralla varmasti lahjat ostetaan sillon ku lapset ei oo mukana 🙂

 2. Kauniit nauhat kynttilöissä, tulee ripaus ylellisyyttä niiden mukana :)<br />
  Kastehelmituikkukipot on tosi ihania ♥ <br />
  Lapsilla on kyllä niin tarkka näkö 😀

  1. Niin on, ripaus luxusta Ikean kynttilöihin 😉 Mä oon aivan täysin ihastunut tuohon Kastehelmi-sarjaan, varsinkin kirkkaisiin ja niitä onkin jo kertynyt ihan kiva kokoelma. Harmaa tai mattakirkas tuikkukippo ois myös ihana! <br />
   <br />
   En vieläkään käsitä missä välissä tyttö hoksas sen paketin, mut loput joululahjat käyn hakemassa ilman lapsia ettei mene usko joulupukkiin :D<br />
   <br />
   Ja kiitos ihana Anna kun jätit taas kommenttia &hearts; <br />

 3. Mistä löysit nuo kynttilöiden neliön malliset koristukset? Olen yrittänyt etsiä vastaavia, mutta ei ole vielä tullut mistään vastaan.

  1. Moi Sofia! Oon yrittänyt netistä etsiskellä oisko missään nettikaupassa myynnissä vastaavanlaisia, mutta en löytänyt. Itse ostin nämä sisustuspuodista ja sinne jäi enää yks samanlainen. Löysin sisustussatiinin sivuilta tällaisia:<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://kauppa.sisustussatiini.fi/epages/OVK.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/10072009-149347/Products/"Kynttiläkoriste&quot; target="_blank">http://kauppa.sisustussatiini.fi/epages/OVK.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/10072009-149347/Products/"Kynttiläkoriste</a&gt; tähti&quot;<br />
   Oisko nämä mieluiset?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *