Olkkariin uusia pieniä sisustusjuttuja :)

Olen ihastellut useissa blogeissa itse kudottuja päällisiä lasien/kynttiläkippojen päällä. Suunnittelin jo kokeilevani pysyykö puikot käsissä, kun viime kerrasta on aikaa. Viimeksi koulussa olen kutonut lapaset itselleni ja niissä meni tosi kauan ennenkuin sain ne valmiiksi. Ja sitäpaitsi ne oli ihan eri paria, toisen tein minä ja toisen opettaja ;D Saa arvata kummasta tuli lapasen näköinen 😉

Joskus otan vielä puikot käteen ja opettelen, mutta siihen asti ihastelen näitä viime viikolla löytämiäni kippoja. Ihana yksityiskohta tuo minivyö lasin ympärillä!

50af7e2ac98c7e6d5d000054.jpg

50af7e25c98c7e5f5d00005b.jpg

50af7e18c98c7e5610000027.jpg

50af7e20c98c7e6b5d000051.jpg

50af7de6c98c7ec724000052.jpg

Kynttiläkipoilla oli hintaa muistaakseni 3,90e kappale ja nämä löyty Halpa-Hallista. Tuolla hintaa ei kyllä kannata edes miettiä että itse alkais samanlaisia tekemään 🙂

Tämän päivän löydöstä olen vielä enemmän innoissani! Alla pieni kurkistus löytööni.. Lisäkuvia saatte varmasti nähdä myöhemmin, kun saan aarteeni omalle paikalleen 🙂

ILOA VIIKONLOPPUUSI <3<3

​PS. Kommentointipalkista otin pakollisen sähköposti kohdan pois eli enää ei tarvitse jättää kommentoidessa omaa sähköpostiosoitetta jos ei halua. Pelkkä nimimerkki riittää 🙂 Seuraavan arvonnan kun järjestän, niin otan sen käyttöön vain arvonnan ajaksi että tavoitan sitten voittajan helpommin 🙂

50af7e2fc98c7e6c5d000047.jpg

4 kommenttia “Olkkariin uusia pieniä sisustusjuttuja :)

    1. Kiitos Lea, kiva jos kuvat miellyttää 🙂 Säädin kameran asetuksia ja mun mielestä ainakin on tullut parempia kuvia nyt eli sama vanha kamera 🙂 Mä niin tarvisin uuden kameran, nykyisestä nousee savu jos salamaa käyttää, apua 😀 siksi mä en uskalla ottaakaan kuvia salaman kans ja muutenki koko kamera kuumenee ihan liikaa. Saas nähdä millon se hajoaa lopullisesti.. Tää on ainaki kolme vuotta vanha digitaalikamera ja haaveilen järkkäristä jolla sais otettua parempia kuvia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *