Itse tehdyt kortit tuohisydämellä

50c5e50ec98c7e3c6c00005e.jpg

​Joka vuosi olen askarrellut joulukortit itse, paitsi yhtenä vuonna kun lähetin jouluiset kuvat lapsista sukulaisille ja ystäville, niistä tuli paljon kiitosta jälkikäteen. 🙂 Ehkä seuraavana vuonna mennään valokuvakorteilla.

Vain neljän tunnin urakka, lyhyemmässäkin ajassa oisin saanu kortit tehtyä, mutta lapset oli mukana ja millon oli liimaa tai tussia lattiassa ja pöydässä. Annoin omat askartelujutut lapsille ja tuli monenlaista korttia ja piirustusta 🙂 

Tänä vuonna jätin perinteisen punaisen pois korteista kokonaan. On noissa muutamissa punainen kartonki taustana, muuten kortit on melkein samanlaisia. Ne kortit matkaakin mummoille, joille punainen väri on ehdoton jouluna 🙂  Muille lähti siis musta-hopeiset kortit kera tuohisydämen ja hyvän joulun toivotus dymolla tehty. Tuohta ajattelin käyttää myös joululahjojen pakettikorteissa. Olisittepa nähny muun perheen ilmeet ku revin tuohta irti jokaisesta koivun halosta. Tyttö oli varma että oon saunaa menossa lämmittämään 😀

50c5e4fdc98c7ee34e00000a.jpg

50c5e4e7c98c7e3c6c000049.jpg

Tykkäätkö?

Lumista tiistaita!

50c5e4e6c98c7ed71300010a.jpg

J / white & black - -

15 kommenttia “Itse tehdyt kortit tuohisydämellä

  1. Kiitos Katja &hearts; Ei ihan ne perinteiset joulukortit kera punaisen ja tonttujen :)<br />

 1. Ihana idis tuo tuohi!!<br />
  Itselläni on niin rumat joulukortit tänä vuonna, että ihan sattui kun pistelin niitä kuoriin..Huhhuh, ei vaan pysty eikä kykene.

  1. Idea lähti saunan sytytys reissulta 🙂 Meille tuli iso kuorma polttopuita ja siinä saunaa sytyttäessä revin tuohta saunan pesään, ku en millään saanu sitä syttymään. Tuohet lähti niin helposti irti et aloin miettimään mihin muualle tuota vois käyttää.. Joulukortteihin! Mies ei kyllä ymmärtäny tätä idistä ollenkaan :D<br />
   Höpö höpö, varmasti sun kortit on kauniita! Minä ainakin arvostan tosi paljon itse tehtyjä kortteja.<br />

 2. Hienoja on! Jestas sentään, mulla ei ole vielä minkään sortin joulukortteja tehtynä tai ostettuna, kiirusta taitaa pukata. Yleensä olen joka vuosi tehnyt itse kortit, tänä vuonna tämä joulunalusaika on jotenkin vierinyt ohi ihan salakavalan nopeasti.

  1. Kiitos! Ihana kuulla susta pitkästä aikaa 🙂 Vielä pari päivää aikaa postitella kortit sillä edullisemmalla hinnalla, kerkeäähän ne toki jouluksi sen jälkeenkin. Askarteluintoa lähetän sulle sinne, jos päätät kortit tehdä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *