Uusi kamera

Olen miettinyt uuden kameran hommaamista jo pitkään, nykyisestä digikamerasta tulee savut kun räpsii kuvan, joten ei varmaan ole enää kovin pitkäikäinen 😀 Ystävä lainas omaa Nikonin järjestelmäkameraa ja ihastuin niin mahtavan laadukkaisiin kuviin, että päätin hankkia itsellekin. Hän suositteli minulle tätä, koska haluan pienikokoisen järkkärin. Tämä ois nyt tarjouksessa ja mukaan tulee tuo lisäobjektiivi, Nikon 1 Nikkor VR 30-110/3,8-5,6.

http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=948999&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=19652&compartmentId=20160&categoryId=20671

50fe6a61c98c7e482e000002.jpg50fe7039c98c7e0c20000011.jpg

Itse en kameroista ymmärrä paljon mitään, varsinkaan järkkäreistä 😀 Onko kellään lukijoista tätä samaa kameraa? Olis tosi kiva kuulla kokemuksia. Ja jos joku siellä ruudun toisella puolen osais auttaa kannattaako ostaa tämä vai joku muu? Vaihtoehtoja on niin paljon, että mä oon ihan sekasi 🙂 Ja korostan vielä että en ymmärrä noista objektiiveistakaan mitään, onko tuo mukaan tuleva ihan hyvä? Kiitollinen olen kaikesta avusta!

Tuotekuvat lainattu www.netanttila.com sivuilta.

J / white & black - -

6 kommenttia “Uusi kamera

 1. Minulla on tuo kyseinen Nikon ja olen tykännyt. Olen vasta viime kuukausina kiinnostunut valokuvaamisesta enemmän ja tuo Nikon on ollut todella helppo ja selkeä käyttää. Kuvista on tullut hyviä.

  1. Kiva kuulla Minni! Onko sinulla tuo sama objektiivi mikä tulee tuossa mukana jos tilaa netanttilan kautta? Juuri semmosta helppokäyttöistä järkkäriä etsin ja tässähän se vois olla 🙂 Kiitos viestistäsi!

 2. Heippa!<br />
  <br />
  Heti alkuun, tovin verran olen lukenut blogiasi, tosi ihana blogi!<br />
  <br />
  Kokemusta ei ole tuosta kamerasta/linssistä. Itse olen kuitenkin vuosien aikana oppinut sen, etten edes harkitse objektiiviä, jossa ei ole hirmuisesti valovoimaa. Tuossa mainitsemassasi objektiivissa ei ole sitä tarpeeksi minun käyttötarkoituksiini. Kuvaan paljon liikkuvia kohteita ja myös sisätiloissa, joissa välillä hämärää. Salamaa en aina käytä, koska mielestäni ilman salamaa kuvaamalla tulee kuviin enemmän tunnelmaa. Tosin valovoima maksaa, mutta ainakin omassa käytössäni on kyllä ollut sen arvoista. Nikon on kyllä huippumerkki!<br />
  <br />
  Lykkyä kamerakaupoille – varo vaan, jäät muuten koukkuun :)<br />
  <br />
  – Liina<br />
  <br />

  1. Moikka Liina! <br />
   Kiitos kovasti, ihana kuulla että tykkäät blogistani!<br />
   <br />
   En itse tosiaan tiedä mitään noista objektiiveista, kiitos kun kerroit tuosta 🙂 Mun nykyisellä digikameralla ei voi esim.lapsista eikä mistään liikkuvasta kohteesta ottaa kuvaa ilman salamaa, tulee tosi epäselviä kuvia. Eli tällä lisäobjektiivilla ei varmaan saa hyviä kuvia lapsista? Tuo objektiivihan tulee vähä niiku kaupan päälle tuohon kameraan, kun se on tarjouksessa, jos sitten joskus satsaisin siihen kunnon objektiiviin kun innostun tästä harrastuksesta enemmän. Kyllä kait tuohon saa sit ostettua noita objektiiveja, eikö? 🙂 hitsi ku mä oon niin huono näissä kameroissa!<br />
   Hih, mä tiedän että varmasti jään koukkuun, kunhan opin ensin :)<br />

 3. Muaki rupes kiinnostaa tuo valkoinen, aika hyvä ale? Kamera hankintalistalla täälläkin kun vanha hajos ja järkkäriä nyt lainanneena en voi palata enää pokkarin käyttäjäksi. Niin makeita kuvia tuolla saa, jos vaan opettelis käyttämään! Hitto miks nää kamerat maksaa näin paljon, köyhäl ei oo varaa :/ Nikonista oon kuullu hyvää, harrastelijakuvaaja kaveri ainakin kehui.

  1. Joo Nikonista minäki oon kuullu hyvää ja nyt sit eilen menin tilaamaan tuon mustan! Toivotaan että on hyvä kamera ja helppokäyttöinen, tai ainakin että oppisin sitä käyttämään 😀 <br />
   Ale on kyllä hyvä, melkein puoleen hintaan, eilen oli ainaki nuo mustat loppu, tais olla viimenen kamera minkä tilasin, mut valkoisia ainaki vielä löytyy! Se on paha jos ottaa järkkärin lainaan, niin mulleki kävi ja tässä sitä nyt ollaan 😀 Ei ole paluuta entiseen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *