Hetkiä meidän päivästä

511f8f47c98c7e4025000045.jpg

Ihanan valoisista ja jopa muutamista aurinkoisista päivistä ollaan saatu nauttia 🙂 Sieltä se kevät tulee! Sain ystävänpäivänä tulppaaneja ja mun kevääseen kuuluu ehdottomasti leikkokukat <3 Niitä pitää olla aina.. Just kerkesi edellinen kimppu kuivahtaa kun sain taas uuden kimpun. (On muuten lego-ukot käyneet välillä uimassa tuolla maljassa, niinku arvelinkin 😉 Ukot narulla kiinni jaloista ja niitä uitetaan tuolla kukkien seassa. Kuulema lego-ukkojen uimahalli eikä mikään kukkien maljakko)

511f8f47c98c7e7456000011.jpg

Seuraavaksi ajattelin tehdä lastenhuoneeseen samanlaiset valopallot mitkä tein minun synttäreille. Mustavalkoiset pallerot roikkuu keittiön vanhassa ikkunassa edelleen enkä taida ottaakaan niitä pois, on niin passelit tuohon! Ainakin valkoisia palloja tulee lastenhuoneen pallovalosarjaan, toista väriä en ole vielä päättänyt. Lankoja ainakin löytyy vaikka mitä väriä että tuntuis löytyvän joku kiva väri valkoisen kanssa. 

Kohta on tytön synttärit joten aloitettiin koristeiden teko viirinauhasta 🙂 Ensimmäistä kertaa tuli käyttöä tälle sabluunalle, tähän asti se on ollut vain koristeena.

511f8f52c98c7e9b1c000052.jpg

511f8f56c98c7e9b1c00005c.jpg

511f8f59c98c7e605400001b.jpg

511f8fffc98c7e992a000036.jpg

Muistatteko sen mun kameran tilaus episodin, josta kerroin aiemmin? No nyt on rahat palautettu minun tilille ja kamera maksettu uudelleen, melko monimutkaista, sanoisinko 😉 Mut minkäs teet jos on tällainen käytäntö 🙂 Hyvitykseksi sain yritykseltä pahoittelut ja 30 euron hyvityksen kömmähdyksestä, ihan tyytyväinen olen! 🙂

511f8f61c98c7e7456000016.jpg

511f8f66c98c7e8153000027.jpg

Tunnelmallista ja ihanaa iltaa! Minä käyn pihalla kurkkaamassa millaisen lumimajan muu perhe on rakentanut ja sitten tullaan lämmittämään saunaa. Perus lauantai-ilta, saunaa ja putousta 🙂

5 kommenttia “Hetkiä meidän päivästä

  1. Kiitos paljon S! 🙂 Kirjoitan tähän ohjetta, parempi olis tietysti ohje kuvien kera. Voisin tehdä kuvallisen ohjeen tänne blogiin sitten kun teen toiset pallovalot lastenhuoneeseen :)<br />
   <br />
   Eli tarvitset puuvillalankaa (Novitan Kotiväki-lankaa) mustan ja valkoisen kerän. Ja seinäliimaa tai erikeeper-vesi seosta. Käytin tuota seinäliimaa siksi, kun meillä sitä jäi rakennusajoilta yli. Täältä näet postauksen missä olin just saanut pallot tehdyiksi:<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://whiteandblack.casablogit.fi/lue/2013/01/arvaatko&quot; target="_blank">http://whiteandblack.casablogit.fi/lue/2013/01/arvaatko</a><br />
   <br />
   Sitten vaan ilmapalloihin sen verran ilmaa että ne on sopivan kokoiset ja pyöreät (käytin isoja ilmapalloja, vesi-ilmapallo meni puhaltaessa soikeaksi). Liimaa pallon päälle ja sitten lankaa kiertämään sikin sokin pallon päälle, niin paljon että näyttää hyvältä. (Tuosta linkistä näet minkä verran kiersin lankaa ympärille) Välillä laitoin liimaa päälle, että pallo on sitten tarpeeksi kova kun kuivuu. Päivän, kaks annoin pallojen kuivua ja sitten puhkaisin ilmapallot ja vedin pinseteillä ne ulos. Valot pallojen sisään ja valmis 🙂 <br />
   <br />
   Kysy jos en osannut tarpeeksi hyvin selittää 🙂

  2. Niin se jäi vielä sanomatta etttä kun olet saanut langan kierrettyä ilmapallon ympärille, niin lopuksi vielä liimaa sivelet päälle ja sitten annat kuivua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *