Lekottelupaikka terassilla

Kannoin rottinkituolin jo terassille kun lumet suli niin nopeaa terassilta (lue: minä lapioin katolta tulleet lumet kaiteen yli). Voi ihana kevät!! Aurinko paistaa lämpimästi tuohon etuterassille päiväsaikaan, siinä on mukava istuskella ja juoda kuppi lämmintä kaakaota.

Tänään en siinä kyllä kerennyt nautiskella hetkeäkään, kun iski semmonen siivousvimma päälle! Otin pihan vanhasta talosta turhat romut ja roinat ja sytytin ison nuotion pihamaalle. Täällä maalla on ihana asua <3  Saa tehdä vaikka nuotion keskelle pihaa ja polttaa roskat, lupaa kyselemättä 🙂 Tulipas heti enemmän tilaa tuonne rakennukseen. Ensi kesänä otan projektin ja kunnostan kauneimpia huonekaluja sieltä itselle 🙂 Tai ainakin yhden. Yksi kaapisto on tulossa sieltä lastenhuoneeseen. Nykyinen väri on muistaakseni vaaleanvihreä/minttu, eiks se oo muotia nyt! Jos vaan puhdistan sen ja kannan sisälle. Luulen että ei taida mennä läpi ;D

515c6a4bc98c7e723a000031.jpg

515c6a45c98c7e3d3c000036.jpg

515c6a3fc98c7e7d3c000014.jpg

Kivaa illanjatkoa! Nyt kuppi kuumaa ja leffan pariin 🙂

J / white & black - -

8 kommenttia “Lekottelupaikka terassilla

  1. Musta tuntuu että tää talvi on ollut ylipitkä ja vihdoinki lumet sulaa pois, huh 😀 Pääsee laittamaan terasseja kesäkuntoon.<br />
   Kiitos Irina 🙂

 1. Ihana lekottelupaikka sinulla;)<br />
  Täällä meillä rottingit ovat ulkona ympäri vuoden, kesät.. talvet.. Onneksi on sentään katos päällä, muuten olisivat varmaan ja entisiä rottinkituoleja.<br />
  <br />
  Aurinkoista torstaita sinulle.<br />
  <br />
  Terkuin, Frida

  1. Ihmeen hyvin rottinki kestää talven pakkaset. Takaterassille ois tarkoitus ostaa rottinkikalusteryhmä ja ei sille ole säilytyspaikkaa talveksi, joten pressu päälle vaan :)<br />
   Kiitos! Sinulle myös aurinkoista päivää &hearts;

  1. Kiitos paljon 🙂 Tyynyt olen ostanut joskus monta vuotta sitten Hemtexistä, toisen vein nyt ulos 🙂

 2. Mukavan näköinen istuskelupaikka! Kohta onkin blogit pullollaan ulkokuvia 🙂 Kivaa vaihtelua sekin!

  1. Totta! Voi mä niin odotan jo että pääsee ihastelemaan blogeista pihakuvia 🙂 Itse voisin viettää vaikka koko päivän pihalla touhuten kesällä. Istutin syksyllä paljon kukkia pihalle ja nyt jännään täällä että lähteekö mikään kasvamaan! Vielä kun sais tuon pihan valmiiksi, ni sit vois keskittyä pihan hoitamiseen ja rikkaruohojen nyppimiseen 😉 tämä on neljäs kesä tässä uudessa kodissa ja vielä on paljon pihalla tekemistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *