Aula/eteinen

516e8eba89ac61c933000007.jpg

Blogissa ei ole ennen tainnut näkyäkään kuvia tästä tilasta. Sisääntulon yhteydessä on pieni eteinen (kuvia täällä) ja kun lasioven aukaisee niin pääsee isompaan eteiseen. 

Olohuoneen entinen mattokin löysi paikkansa 🙂 Mäntysuopapesua se tuossa odottelee, kunhan ilmat lämpenee niin nakkaan terassille pesuun. Toivottavasti yksi kerta riittää tällä kertaa etten joudu taas kolmea kertaa peräkkäin pesemään ;D Lipaston tilalle on tarkoitus ostaa kapeampi, seinään kiinnitettävä malli. Ikean reissua odotellessa.. sanoinki miehelle että täytyy ottaa peräkärry mukaan että saa kaiken tarvittavan tuotua, terassituolit ynnä muut ostoslistalla 🙂 Oma tekemä tarrataulu on vastapäätä liukuovikaapistoja. Kaapit kätkee sisäänsä paljon tavaraa mm. koko perheen takit, kengät, talvivarusteet, pyöräilykypärät jne. Mitä mä tekisinkään ilman tuota tilaihmettä! Todella tarpeellinen lapsiperheessä, jokaisen tavaroille on oma lokerikkonsa.

516e8f7b89ac61c93300001b.jpg

516e8f7589ac61cf33000002.jpg

516e8f7589ac61d333000007.jpg

Mukavaa päivää kaikille! Ei välitetä pilvisestä säästä ulkona 🙂

J / white & black - -

6 kommenttia “Aula/eteinen

  1. Kaunis ja ihanan raikas eteinen! Tuota valoisuutta kaipaan omaan eteiseemme, asialle pitänee tehdä jotain 🙂

    1. Meillä on eteisessä yhteensä kolme valaisinta ja sitten vielä spotit liukuovikaapiston yllä, ne tuo kyllä hyvin valoa. Ja vaaleat kalusteet ja vaalea matto raikastaa myös tilaa 🙂 Pienillä muutoksilla saa jo valoisuutta lisää, vaihdoin tuon valkoisen maton harmaan tilalle ja heti on paremman näköinen!<br />
      Kiitos Tarja &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *