Sadepäivänä..

5176a4d389ac613e30000002.jpg

Aamulla lähdettiin extempore shoppailemaan, käytiin syömässä ja kirppiksillä. En muuten löytänyt itselleni mitään koko reissulta. Neilikkakimpun meinasin tuoda kotiin, mutta tuo hortensia on niin nätti ja näyttävä että se riittää. Tuosta olohuoneen pöydältä se näkyykin joka puolelle, taitaa olla mun uusi valkoinen ihastus 🙂

Tultiin kotia ja herkuteltiin isot pullat lasten kanssa ja aloitettiin leikit. Nuo lasten mielikuvitusjutut on niin hassuja että saa vedet silmissä nauraa noille jutuille! Tuossa mun vieressä istuu tälläkin hetkellä pikkumies pyöräilykypärä ja laskettelulasit päässä, matkalaukku kädessä ja katsoo piirrettyjä :DD Kuulema lähössä Tampereelle :)) Jep! Teki mieli laittaa kuva tänne pojasta, mutta en kuitenkaan laittanut 😀 Ja prinsessa valikoi huoneessa mekkoja, veikkaisin että jo kymmenes mekko vaihdettu päälle.. on ne niin hassuja rakkaita <3 

Sillä aikaa kun pienimmät tuossa touhus omia leikkejään niin minä suunnittelin vähän pihajuttuja. Löysin kirjoja joita en ole pitkään aikaan selaillut ja sieltä löytyi kivoja kuvia, mm. tuo pöytä. Voisin ottaa vaikka heti meidän terassille, mutta sinne on jo pöytä suunniteltu. Tekijää odottaen 🙂

5176a5c789ac61f530000002.jpg

5176a4ea89ac61f43000000c.jpg

5176b40d89ac610a3100003c.jpg

5176b2d389ac61c431000002.jpg

Mut nyt mä lähden sinne Tampereelle, auto on jo pakattuna ja pikkumies kuskin paikalla 😉 

Moikka!!

8 kommenttia “Sadepäivänä..

 1. Ihania lasten juttuja 🙂 Mie tykkään kans tosi paljon tuollaisesta rouheasta pöytäryhmästä. Yksi penkinpätkä meillä on ulkona grillauspaikalla. Jotkut vieraamme kauhistelevat sitä ihan ääneen ja kovaa mutta minä sitä vaan tillotan ihailevin silmin joka kerta, tänään viimeksi. Pölkkymmekin on saanut myös kuulla vaikka mitä, ja &quot;hakattu polttopuuksi&quot; moneen kertaan :D. Pölkkyparka. Ja niin rakas pölkky se on.<br />
  <br />
  Kaunis tuo teidän hortensia 🙂

  1. Kiitos Soili ihanasta kommentista! Meilläkin jotku vieraat on ihmetelly lankkupöytää olohuoneessa, mutta suurin osa on tykännyt siitä 🙂 Siitä mistä itse tykkää niin on turha väitellä ;D Oma koti, omat päätökset, eiks se niin mee :)) Ja yhtään tikkua ei oo sormiin lähtenyt pöydästä vaikka lapsetkin siinä joka päivä leikkivät ja vieraat ihmettelivät että tuostahan tulee tikkuja sormiin :)<br />
   Onko teillä koivun rungosta tehty pölkky? Meille tulee terassille istuimeksi koivusta tehtyjä pölkkyjä, tuossa pihalla on yks sopiva koivu mikä pitää kaataa pois tieltä ni siitä saa hyvät pölkyt. Itse tehdyt jutut on niitä rakkaimpia &hearts;<br />

  2. &hearts;<br />
   Se meidän pölkky on mäntypölkky. Kaadoimme muutaman männyn pihastamme noin kymmenen vuotta sitten, ja sydämeni murtui, kun männyt rellahtivat nurin moottorisahan voimasta. Vieläkin liikuttaa niiden vahvojen jykevien mäntyjen kaatuminen. Meidän piti saada autotallille tilaa ja juuri ne puut olivat sen tiellä. Saimme kyllä muista männyn osista hyviä lautoja autotalliin. <br />
   <br />
   Männystä en tykkää olleenkaan sisustuspuuna, mutta sillä pölkyllä on suuri tunnearvo, ja se on ihanan rohjo ja rouhea tuolla ulkona. Lisäksi meidän mökillä on koivupölkyt grillauspaikalla ja nekin on kivat :)<br />
   <br />
   Itsetehdyissä on suuria tunteita ja elämää. &hearts;<br />
   <br />

  3. Sillä onkin sitten tunnearvoa &hearts; Sama juttu täällä että talon tieltä oli kaadettava paljon puita tontilta ja vaikka kuinka olisin halunnut muutaman tietyn puun säilyttää niin se ei ollu mahdollista. Mutta nyt on niistä oman tontin lankuista rakennettu mm. leikkimökkiä ja tuo sohvapöytä 🙂 Kivoja muistoja rakennusajoilta. <br />
   Oi, oma mökki, varmasti ihana paikka &hearts;

 2. Tuollainen ruokailuryhmä olisi meillekin tosi kiva! Jotain pitäisi keksiä grillipaikalle.<br />
  <br />
  Lasten jutut on kyllä aina ihan parhaita!

  1. Tuo on helppo toteuttaa ja saa jättää sään armoille, sitä kuluneempi ja kauniimpi siitä tulee kun puu kuluu 🙂 Tykkään hirmusesti tuommosista kuluneista pinnoista. <br />
   Lasten höpötykset on parhaita, mistä ne keksiikin aina uusia ja hassuja juttuja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *