Pieni vilkaisu..

..mit√§ me touhuttiin vappuna ūüôā Vilkaisu leikkim√∂kin sisustukseen.¬†Lattia on maalattu ja listat paikoillaan (parvelta puuttuu viel√§ muutamat listat). Vappup√§iv√§n√§ kannettiin tavaroita sis√§√§n, kaikki vanhoja tai kirppiksilt√§ ostettuja. Olen kirppiksilt√§ pilkkahintaan ostanut kaikenlaisia s√§ilytysjuttuja seinille, aina kun hyv√§kuntoinen hyllykk√∂ tai kaappi on tullut vastaan ja maalannut sopivalla v√§rill√§. Muutamilla euroilla saa niin kivoja tavaroita kirppiksilt√§ kun itse maalaa ne uudelleen.

3.jpg

Mitään uutta ei olla tänne hankittu, pieni pöytäryhmä olisi kyllä tarpeellinen. 
M√∂kiss√§ on jo herkuteltu ja tehty vaikka mink√§laista leikkiruokaa, niin uunissa kuin kattilassakin ūüėČ Hyv√§√§ ruokaa kokit teki, sain min√§kin maistiaisia. Viel√§ parvelta kurkkii muutamat ty√∂kalut (portaat viel√§ puuttuu), sitten kun ne saa vied√§ pois, niin t√§kit ja tyynyt tilalle ja sitten sielt√§ taatusti kurkkii kaksi pient√§ viikaria ūüôā ¬†Heti aamulla kun lapset sai silm√§t auki niin vierest√§ kuului: √Ąiti, menn√§√§n jo leikkim√∂kkiin ūüėÄ T√§n√§√§n heti aamupalan j√§lkeen siell√§ piti k√§yd√§ py√∂r√§ht√§m√§ss√§ ja kohta uudestaan..

Kaapin perältä löysin kangasta, josta ajattelin ommella muutamat tyynyt leikkimökkiin.

2.jpg

Leikkimielist√§ torstaita! Ihana toukokuu ja huomenna¬†taas viikonloppu ūüôā¬†

 

J / white & black - -

4 kommenttia “Pieni vilkaisu..

 1. Ihana tuo teid√§n leikkim√∂kki, ja oikein kierr√§tyshenkinenkin ūüôā ja kangas on kyll√§ upea!!<br />
  Meill√§ tulee leikkim√∂kkiin lack-apup√∂yt√§ ikeasta ja muutama puinen jakkara (just niit√§ yhti√§ perusjakkaroita), joista mieheni sahaa jalkoja lyhyemm√§ksi. K√§ts√§ ja helppo lasten p√∂yt√§ryhm√§ tadam ūüôā en vain ole keksinyt v√§riskaalaa, ehk√§ valkoinen p√∂yt√§ ja koivuiset jakkarat.<br />
  Kivaa päivää teille &hearts;

  1. Muistaakseni tuo on Vallilan kangasta, unohtunut joskus kaappiin ūüôā <br />
   Itsekin mietin sit√§ Lack-p√∂yt√§√§ ett√§ veisink√∂ leikkim√∂kkiin. Vasta maalasin sen p√∂yd√§n ja tuolit, niist√§ tuli kyll√§ melkein kuin uudet, raaskinko vied√§k√§√§n ūüėÄ Varmasti tulee kaunis teid√§n p√∂yt√§ryhm√§st√§!<br />
   Kivaa viikonloppua &hearts;

 2. Kiva idea tuo parvi leikkim√∂kiss√§ ūüôā Mink√§ kokoinen tuo teid√§n m√∂kkinne on, l√§hinn√§ korkeutta mietin…

  1. Kiitos, silloin kun mies alkoi rakentamaan leikkim√∂kki√§ niin muuta ohjeita en antanut kuin ett√§ siell√§ pit√§√§ olla parvi ja sen verran iso pit√§√§ m√∂kist√§ tehd√§ ett√§ aikuinenkin mahtuu siell√§ olemaan ūüôā Ei ole tullut mitattua neli√∂m√§√§ri√§, mutta korkeus on 2,3 metri√§.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *