Istutussäkit

8.jpg

Viime syksynä tilasin H&M:ltä kolme kappaletta muovisia säkkejä, paljon edullisempia kuin ne Bacsac ruukut, yhdelle jäi muutama euro hintaa. En tiedä mihin tarkoitukseen nämä oikeasti on mutta minä täytin ne nyt mullalla 🙂 Syksyllä en viitsinyt enää istuttaa mitään mutta nyt kevään tullen vein säkit ulos ja istutin yrttejä ja mansikkaa ruukkuihin. Pohjaan tein muutamat reiät, että ylimääräinen vesi pääsee pois. Tosi tukevat ja kestävät, noista kantokahvoista voi helposti nostaa jos haluaa vaihtaa säkkien paikkaa. Eikös ole aika kivat?

7.jpg

9.jpg

6.jpg

5.jpg

Muutamia uusia puitakin on istutettu pihalle. Niin mahtavat ilmat ollu että pihalla tulee touhuttua aamusta iltaan ja paljon siellä onkin nyt saatu aikaiseksi. Jospa vihdoinkin tänä kesänä saisimme sen valmiiksi. Yksi iso kuorma multaa tarvitaan vielä pihaa tasoittamaan ja takaterassin portaat valmiiksi, sitten vois jo sanoa että piha on melkein valmis. 🙂 Nyt toivotan teille lämpöistä viikonlopun alkua! Nautitaan lämmöstä, kello kohta yksitoista ja mittari näyttää jo +22.

4.jpg

2 kommenttia “Istutussäkit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *